Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Νέο σκάνδαλο με υπουργό ξεσκεπάζει ο Λεβέντης: «Έρχεται στη Βουλή με ελικόπτερο»

Ποιες οι νέες καταγγελίες για Υπουργό που έκανε ο Λεβέντης;

Δεν έχουν τέλος τα σκάνδαλα με υπουργούς της Κυβέρνησης και μη, καθώς μετά τον γνωστό υπουργό των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με το 1 εκατομμύριο ευρώ, ο Βασίλης Λεβέντης έρχεται να ταράξει κι άλλο τα πολιτικά νερά.

Σε μία αν μη τι άλλο πρωτότυπη καταγγελία προχώρησε ο επικεφαλής της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος επιμένοντας κιόλας ότι έχει και στοιχεία, τα οποία θα καταθέσει στη Βουλή, ισχυρίζεται ότι υπάρχει υπουργός, τον οποίον κατονομάζει, που μετακινείται από ένα σημείο κοντά στο σπίτι του με αυτοκίνητο και από εκεί στο γραφείο του με… ελικόπτερο!

Η εύλογη απορία που προκύπτει, όπως αναφέρει ο Βηματοδότης που φέρνει το θέμα στη δημοσιότητα, είναι πώς κανείς μέχρι τώρα δεν το έχει αντιληφθεί ειδικά όταν εδώ και μήνες σε facebook και twitter γίνεται πραγματικός χαμός με το τρολάρισμα περί φυγής των υπουργών με ελικόπτερο;

Κι όμως σύμφωνα με τον αρχηγό της Ένωσης Κεντρώων (που έστειλε μάλιστα το πρωί της Δευτέρας επί τόπου τον γραμματέα της ΚΟ κ. Γεωργιάδη για να το ελέγξει) υπάρχει ο υπουργός με το ελικόπτερο και πρόκειται να καταθέσει και σχετική ερώτηση στη Βουλή.

You might also like