Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Νέα Σασμός: Τα πρώτα επεισόδια του β’ κύκλου

Νέα Σασμός: Η εκδίκηση θα κυριαρχήσει στην σειρά, αλλά και ο πόνος και η θλίψη για το χαμό των αγαπημένων τους προσώπων θα καταρρακώσει τόσο τον Νικηφόρο, όσο και την Άσπα. Ο Αστέρης μαθαίνει ποιος είναι ο δολοφόνος του Στεφανή και καταρρακωμένος μιλά στον Νικηφόρο, λέγοντας του όλη την αλήθεια. Εκείνος μόνος μετά το θάνατο της Βασιλικής, στο μυαλό του έχει μόνο την επιθυμία να βρεθούν οι υπεύθυνοι. Ο Νικηφόρος διαλύεται με τα νέα του Αστέρη στα πρώτα επεισόδια της σειράς,  και θέλει να πληρώσει ο Μαθιός με το ίδιο νόμισμα. Και έτσι μια νέα βεντέτα ξεκινά.

Νέα Σασμός: Τα πρώτα επεισόδια του β’ κύκλου

Από την άλλη η Άσπα συγκλονισμένη από τον ξαφνικό θάνατο του Άγγελου, δεν πιστεύει ότι ο Μαθιός είναι ένοχος και συνεργάζεται με την αστυνομία αγνοώντας την έχθρα που έχουν οι Σταματάκηδες και οι Βρουλάκηδες. Το γεγονός του θανάτου του αγαπημένου της βαραίνει το κλίμα σε όλη την οικογένεια, ενώ εκείνη δεν μπορεί να βοηθηθεί από κανέναν για να ξεπεράσει αυτό που έχει συμβεί. Θα μπορέσει να σταθεί ξανά στα πόδια της και να φτιάξει άραγε τη ζωή της που μέχρι στιγμής την έχει ρίξει αρκετές φορές;

Εντωμεταξύ ο Μαθιός φυλακίζεται ενώ ο Κώστας κρύβεται στα βουνά για να αποφύγει τη σύλληψη, κάτι που όμως τελικά δεν καταφέρνει και βρίσκεται και ο ίδιος κρατούμενος.

You might also like