Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Νέα Σασμός: Ο Νικηφόρος φοβάται για τον εαυτό του ! Τι θα κάνει γι’ αυτό;

Νέα Σασμός: Ο Νικηφόρος χάνει το μυαλό του. Η κατάσταση πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Προσπαθεί να πιστέψει τον θείο του, όμως δε μπορεί. Κάτι μέσα του τον προβληματίζει. Αντίστοιχα και η Βασιλική, παλεύει να σταθεί στα πόδια της με όλη αυτή την ιστορία, δίχως αποτέλεσμα. Ο Νικηφόρος γίνεται ράκος και αρπάζει τα όπλα. Ο Μαθιός συλλαμβάνεται για τη δολοφονία του Άγγελου, με τα στοιχεία που τον ενοχοποιούν να είναι αδιάσειστα. Τα κλειδιά στο ιατρείο του, τα αποτυπώματα και η έχθρα που είχαν για τα χωράφια, ορίζουν τον Μαθιό ως δολοφόνο.

Νέα Σασμός: Ο Νικηφόρος φοβάται για τον εαυτό του ! Τι θα κάνει γι’ αυτό;

Η Βασιλική βλέπει τον γιο της να υποφέρει. Τότε, καταλαβαίνει πως ο Μαθιός δεν έχει κάνει καλό στη ζωή τους. Αντίθετα, από τότε που ξεκίνησε η σχέση τους, ξεκίνησαν οι εντάσεις και τα προβλήματα. Ο Νικηφόρος θεωρεί πως όσο υπάρχουν Βρουλάκηδες, θα κινδυνεύει! Η επιστροφή του Παύλου στην Κρήτη, τρομοκρατεί την οικογένεια. Εκείνος ζητά εκδίκηση, με αποτέλεσμα οι Σταματάκηδες να κινδυνεύουν.

Έτσι, ο Νικηφόρος αρχίζει να κυκλοφορεί στην Κρήτη με όπλο. Είναι έτοιμος να επιτεθεί σε οποιονδήποτε πάει να τον βλάψει. Η σωματική του ακεραιότητα βρίσκεται σε κίνδυνο και πρέπει να προστατευτεί. Θα κάνει τα πάντα, ακόμη και να πυροβολήσει.

You might also like