Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Νέα Σασμός: Ο νέος έρωτας της Άσπας και φυγή του Κώστα

Νέα Σασμός: Η Άσπα είναι απελπισμένη καθώς συνεχίζει να μην μπορεί να πιστέψει την κακή της μοίρα και θρηνεί για το χαμό του Αγγέλου. Την ίδια ώρα που προσπαθεί να βρει το δολοφόνο του, θα βρεθεί στο δρόμο της ένας άνθρωπος ο οποίος θα τη βοηθήσει να σταθεί και πάλι στα πόδια της.

Νέα Σασμός: Ο νέος έρωτας της Άσπας και φυγή του Κώστα

Το χαμόγελο θα επιστρέψει και πάλι στο πρόσωπό της και η Άσπα θα προσπαθήσει με αισιοδοξία να δει και πάλι το μέλλον. Ο άνθρωπος αυτός δεν είναι άλλος από τον Μύρωνα, τον αστυνόμο-λαγωνικό που βρισκόταν στο πλευρό του Φραγκιαδάκη και της είχε δείξει το ενδιαφέρον του. Εκείνη όμως τότε είχε μόλις βγει από ένα διαζύγιο και δεν ψαχνόταν για κάτι παραπάνω. Ήθελε να είναι μόνη της, μέχρι που τη γοήτευσε ο Άγγελος. Τώρα λοιπόν που και εκείνος δεν είναι πια κοντά της, η Άσπα θα δει με άλλο μάτι τον Μύρωνα, ρόλο που υποδύεται ο γνωστός ηθοποιός Δημήτρης Μαμιός, ο οποίος επιστρέφει ξανά στη σειρά.

Πόσο τυχαίο μπορεί να είναι το γεγονός ότι ο Κώστας ξαφνικά εξαφανίζεται μετά το φονικό του Άγγελου; Είναι δύο άντρες που αγάπησαν την ίδια γυναίκα. Ο Κώστας μάλιστα στον πρώτο κύκλο της σειράς είχε απειλήσει τον Άγγελο και είχε προειδοποιήσει την Άσπα. Για αυτό και εκείνη αρχίζει να υποψιάζεται διάφορα. Οι υποψίες της αναπόφευκτα στρέφονται εναντίον του πρώην συζύγου της.

Ο Κώστας από την πλευρά του βρίσκεται σε απόγνωση καθώς ξέρει πως έχει αφαιρέσει τη ζωή ενός ανθρώπου και μάλιστα εν ψυχρώ. Έχοντας πλήρη επίγνωση του κακού που έχει προκαλέσει φεύγει για τα βουνά και κρύβεται εκεί ολομόναχος και σε πανικό. Παρά το τι πραγματικά έχει συμβεί ο Μαθιός είναι εκείνος που στοχοποιείται αφού όλα τα στοιχεία είναι εις βάρος του. Τα κλειδιά που βρέθηκαν στο ιατρείο του Άγγελου όπου και άφησε την τελευταία του πνοή, τον στέλνουν κατευθείαν στη φυλακή και αποτελούν το πρώτο αποδεικτικό στοιχείο ότι είναι εκείνος ο δολοφόνος.

You might also like