Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Νέα Σασμός: Ο Μανόλης χάνει το μυαλό του! Τι του συμβαίνει;

Νέα Σασμός: Μετά τον θάνατο του Άγγελου, όλα μέσα του θα αλλάξουν, ο Μανόλης θα υποφέρει αρκετά στη δεύτερη σεζόν. Μπορεί ο Μαθιός να κατηγορήθηκε για τον φόνο και να οδηγήθηκε στο τμήμα, όμως ο Μανόλης Αγγελάκης δε μπορεί να ησυχάσει. Θεωρεί πως μετά τον Πετρή, χάθηκε κι άλλη ψυχή άδικα. Οι Σταματάκηδες σκορπίζουν τον τρόμο σε κάθε γωνιά του χωριού, με αποτέλεσμα να χάνονται αθώες ψυχές. Εάν μιλήσει τώρα για τον Στεφανή, ίσως σταματήσει το κακό, αλλά ίσως και να φουντώσει περισσότερο η βεντέτα.

Νέα Σασμός: Ο Μανόλης χάνει το μυαλό του! Τι του συμβαίνει;

Ο εφιάλτης για τον Μανόλη ξεκινά, με αποτέλεσμα να βλέπουμε έναν άλλον πρωταγωνιστή, στη δεύτερη σεζόν. Ο Μανόλης αλλάζει, απομακρύνεται από όλους, σκοτεινιάζει, μαραζώνει. Εκτός από την κακή του ψυχολογική κατάσταση, αρχίζει να έχει οράματα, παραισθήσεις.. Βλέπει τον Στεφανή, τον Πέτρο, τον Άγγελο. Κάθε βράδυ ξυπνά από φρικτούς εφιάλτες, με την Κλαίρη και την Θοδώρα να βρίσκονται σε πανικό. Ο Μανόλης χάνει το μυαλό του και κανείς δε μπορεί να τον βοηθήσει πραγματικά.

Η μόνη λύση είναι να μαζέψει τα πράγματά του και να ρίξει μαύρη πέτρα πίσω του. Θα φύγει στο εξωτερικό, κυνηγώντας την υποτροφία του καθηγητή του και σβήνοντας από τη μνήμη του όσα τον στοίχειωσαν.

You might also like