Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Νέα Σασμός: Αυτός είναι ο τεράστιος φόβος της Αργυρώς

Νέα Σασμός: Στα νέα επεισόδια της σειράς, η Αργυρώ βασανίζεται μήπως ο Αστέρης μάθει την αλήθεια για το παιδί. Είναι σίγουρη πως αν ανακαλύψει ότι ο μικρός Πετρής είναι δικό του παιδί, θα έρθει η απόλυτη καταστροφή. Ο Αστέρης σιχαίνεται τα ψέματα και η Αργυρώ το γνωρίζει πολύ καλά, αφού της το είχε ξεκαθαρίσει ήδη από την αρχή της σχέσης τους. Η κατάσταση ξεφεύγει στον δεύτερο κύκλο με έναν νέο πόλεμο να ξεκινά ανάμεσα στον Αστέρη και την Αργυρώ. Οι αγαπημένοι πρωταγωνιστές έρχονται αντιμέτωποι με νέες περιπέτειες και νέες εντάσεις.

Νέα Σασμός: Αυτός είναι ο τεράστιος φόβος της Αργυρώς

Ωστόσο, το μυστικό της Αργυρώς δε θα αργήσει να έρθει στην επιφάνεια και τότε ο Αστέρης θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του. Θα νιώσει την απόλυτη προδοσία από τη μοναδική γυναίκα που αγάπησε ποτέ πραγματικά στη ζωή του και τότε ένας ανελέητος πόλεμος θα ξεκινήσει. Ο Αστέρης θα μισήσει την Αργυρώ που του έκρυψε την αλήθεια, και θα την κατηγορήσει ότι του πήρε μακριά το παιδί του. Μάλιστα το πάει ένα βήμα παραπέρα και την απειλεί ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον της.

Η Αργυρώ φοβάται ότι θα χάσει το παιδί κι αμέσως αμύνεται. Ένας νέος πόλεμος ξεκινά ανάμεσα σε Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες με το μικρό παιδί να βρίσκεται στη μέση.

You might also like