Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

My Style Rocks – Θρίλερ με την αντικαταστάτρια της Χατζηπαντελή

My Style Rocks – Η δεύτερη σεζόν του «My Style Rocks» βρίσκεται ήδη στα σκαριά, καθώς ολοκληρώνεται ο πρώτος κύκλος του ριάλιτι μόδας στον ΣΚΑΪ. Η εκπομπή παρουσιάζεται από την Κατερίνα Καραβάτου, και παρά το γεγονός ότι ο αγώνας για τον τίτλο της πιο στιλάτης δεν έχει λάβει τέλος, οι προετοιμασίες για την επόμενη σεζόν έχουν ήδη ξεκινήσει.

My Style Rocks – Θρίλερ με την αντικαταστάτρια της Χατζηπαντελή

Το τρέιλερ για τις νέες συμμετέχουσες κυκλοφορεί εδώ και αρκετό καιρό, αναζητώντας τα νέα πρόσωπα που θα αναδείξουν τη μόδα με τον δικό τους τρόπο. Παράλληλα, στο Γαλάτσι ξεκίνησαν τα πρώτα δοκιμαστικά για την επιλογή των συμμετεχουσών που θα κερδίσουν το εισιτήριο για το ριάλιτι. Το μεγάλο ερώτημα που κυριαρχεί αυτή τη στιγμή είναι ποιος ή ποια θα αντικαταστήσει την Σοφία Χατζηπαντέλη.

Η προηγούμενη συμμετέχουσα δεν κατάφερε να στεριώσει σε κανένα παιχνίδι, και οι πληροφορίες μιλούν για θρίλερ όσον αφορά το ποιος θα πάρει τη θέση της. Η Ραμόνα Βλαντή, παρότι έφτασε κοντά στη νίκη, δεν κατάφερε να κερδίσει τον πρώτο κύκλο, και φαίνεται πως ψάχνει για την ευκαιρία της δεύτερης ευκαιρίας. Το ενδεχόμενο δύο αποχωρήσεων δεν αποκλείεται, και μια από αυτές θα μπορούσε να είναι η Έβελυν Καζαντζόγλου, που έκανε δοκιμαστικό μαζί με την Χριστίνα Κοντοβά και την influencer Shoprano (Ιωάννα Ανδριοπούλου).

Ωστόσο, στην παραγωγή εξετάζουν και ευρύτερες αλλαγές στην κριτική επιτροπή. Εξετάζεται η προσθήκη ενός τέταρτου κριτή, που δεν είναι άλλος από τον Λάκη Γαβαλά, παλιό γνώριμο του παιχνιδιού. Εναλλακτικά, εξετάζεται και η αποχώρηση του Δημήτρη Σκουλού και η προσθήκη ενός εκκεντρικού μόδιστρου. Σε κάθε περίπτωση, ο Στέλιος Κουδουνάρης παραμένει ακίνητος στη θέση του, αναμένοντας τα νέα πρόσωπα που θα συνοδεύουν τον επόμενο κύκλο. Οι τελικές αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν στις επόμενες μέρες.

Για την αρχική σελίδα « My Style Rocks » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like