Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

My Style Rocks – Αυτή είναι η αντικαταστάτρια της Χατζηπαντελή

My Style Rocks – Το My Style Rocks ρίχνει την αυλαία του τον Ιανουάριο, ανοίγοντας τις πόρτες του σε έναν καινούργιο κύκλο που υπόσχεται νέα εντυπωσιακά και μοδάτα ταξίδια στον κόσμο του στιλ. Μεταξύ των αλλαγών που αναμένονται, η απουσία της Σοφίας Χατζηπαντελή αποτελεί γνωστό γεγονός εδώ και καιρό, ανοίγοντας τον δρόμο για μια νέα φιγούρα στη θέση της.

My Style Rocks – Αυτή είναι η αντικαταστάτρια της Χατζηπαντελή

Οι συζητήσεις για το ποιο άτομο θα αναλάβει τον ρόλο της στην κριτική επιτροπή έχουν ήδη ξεκινήσει, με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να ξεχωρίζει ως απόλυτο φαβορί. Η Έβελυν Καζαντζόγλου, το γνωστό μοντέλο και content creator, φαίνεται να είναι η ιδανική επιλογή για τη θέση αυτή. Η εντυπωσιακή παρουσία της και η επιτυχημένη διαδρομή της δίνουν βάση στις εκτιμήσεις ότι θα ανταποκριθεί άψογα στον ρόλο της κριτικού.

Δεύτερη στη λίστα βρίσκεται η Ιωάννα Ανδριοπούλου, γνωστή και ως Soprano, η οποία διαθέτει ένα επιτυχημένο blog. Παρότι αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις με τις απόψεις και την κρίση της, φαίνεται πως δεν κατάφερε να συγκριθεί με την εντυπωσιακή παρουσία της Καζαντζόγλου. Επίσης, δοκιμαστικά για το My Style Rocks πέρασαν και η Χριστίνα Κοντοβά, η οποία δεν κατάφερε να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις, και η Ραμόνα Βλαντή χωρίς κάποιο αποτέλεσμα.

Οι εμπειρίες τους στα δοκιμαστικά αναμένεται να διαμορφώσουν τον τρόπο με τον οποίο θα ενσωματωθούν στον κόσμο του παιχνιδιού, με την προσοχή να είναι στραμμένη στην αντίδραση του κοινού. Καθώς η εκπομπή ετοιμάζεται για μια νέα αρχή, η ανακοίνωση της νέας σύνθεσης της κριτικής επιτροπής προβλέπεται να δημιουργήσει ενθουσιασμό και ανυπομονησία στο κοινό, που περιμένει με ανυπομονησία τις μοδάτες στιγμές που θα φέρει ο νέος κύκλος του My Style Rocks.

Μείνετε συντονισμένοι στο serfare.com, για να μαθένεται όλες τις εξελίξεις απο πρώτο χέρι.

Για την αρχική σελίδα « My Style Rocks » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like