Μητέρα βιντεοσκοπεί το μωρό της την στιγμή που του κόβεται η ανάσα από το βήχα. Ο λόγος που το κάνει;

Μιλώντας για το κίνημα που έχει εμφανιστεί στην Αυστραλία και κατηγορείται για την αύξηση περιστατικών ξερόβηχα, η μητέρα λέει: «Δεν με νοιάζει αν θέλετε να προσπαθήσετε να αποδείξετε σε μένα ότι τα εμβόλια και η ανοσία δεν πιάνουν. Δε με νοιάζει ότι τα εμβόλια έχουν παρενέργειες, επειδή κάθε άνθρωπος σε αυτό τον κόσμο αντιδρά διαφορετικά σε όλους τους τύπους φαγητού, προϊόντων και φαρμάκων. Δεν θα μπορούσε να με νοιάζει λιγότερο, ακόμα και αν αποδειχτεί μια μέρα ότι δεν πιάνουν.»

Το βίντεο της βγήκε με αφορμή την ανακοίνωση του Queensland για αύξηση στα περιστατικά ξερόβηχα στο Brisbane.

mitera-vichas

«Η γιατρός του Metro South Health Dr Kari Jarvinen λέει ότι ο αριθμός περιστατικών ξερόβηχα στην περιοχή του Brisbane ήταν σχετικά χαμηλός τα τελευταία ένα-δύο χρόνια, κι έτσι αυτή η αύξηση είναι ιδιαίτερα ανησυχητική», δημοσιεύτηκε από το Queensland στο Facebook.

Η κυβερνητική οργάνωση επίσης σημειώνει ότι ο εμβολιασμός είναι «ο μόνος αποτελεσματικός τρόπος για να ελαχιστοποιήσουμε το ρίσκο» και ότι οι θάνατοι και οι εισαγωγές στο νοσοκομείο είναι πολύ κοινά για μωρά κάτω από 6 μήνες.

Η Harreman στράφηκε ξανά στα κοινωνικά δίκτυα αφού δέχτηκε κριτική για την προτροπή της στους γονείς να εμβολιάσουν τα παιδιά τους.

«Δεν ήθελα να προσβάλλω κανένα με τις απόψεις μας. Αλλά αυτές είναι απλά οι ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ απόψεις.»

«Αλλά αφού κάποιοι κατά του εμβολιασμού φαίνεται ότι πιστεύουν ότι μπορούν να μοιράζονται και να λένε ό, τι θέλουν, ακόμα κι αν είναι αναξιόπιστο, και εγώ δεν επιτρέπεται να έχω άποψη ή να μοιράζομαι την προσωπική μου εμπειρία… ε λοιπόν λέω άντε!» έγραψε.

Το βίντεο έχει κοινοποιηθεί από τότε πάνω από 1.000 φορές και έχει προβληθεί πάνω από 400.000 φορές.

Η Harreman έλαβε υποστήριξη από κάποιους χρήστες του Facebook, που την παίνεψαν για τη δημοσίευση του βίντεο ενώ άλλοι αναγνωρίζουν τη δυσκολία του να φροντίζεις ένα μωρό με βήχα.

«Δεν είναι μόνο δικές σου απόψεις, Bec, είναι σοβαρά επιστημονικά γεγονότα», γράφει ένας χρήστης.

https://www.youtube.com/watch?v=cjbIz0qwSWQ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More