Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Μειωμένα τέλη κυκλοφορίας 2015: Για ποιους ισχύουν, τι θα πληρώσετε!

Για ποιους ισχύουν τα μειωμένα τέλη κυκλοφορίας 2015; Τι θα πληρώσετε με τα μειωμένα τέλη κυκλοφορίας 2015;

Σε ισχύ βρίσκεται από την Πέμπτη η τροπολογία που ψηφίστηκε στη βουλή και αφορά στην καταβολή μειωμένων Τελών Κυκλοφορίας στα αυτοκίνητα που ιδιοκτήτες τους αποφασίσουν να πραγματοποιήσουν άρση ακινησίας εντός του 2015, όπως ορίζει και η σχετική διάταξη που δημοσιεύθηκε χθες στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

Το συγκεκριμένο μέτρο ίσχυσε για πρώτη φορά πιλοτικά πέρσι και αρκετοί καταναλωτές έκαναν χρήση του μέτρου ώστε να επανακυκλοφορήσουν τα «ακινητοποιημένα» αυτοκίνητά τους καταβάλλοντας μειωμένα Τέλη Κυκλοφορίας 2015 αλλά και για ασφάλεια.

Πάντως, όσοι ενδιαφέρονται να προβούν σε άρση ακινησίας των οχημάτων τους λαμβάνοντας από τις εφορίες τις πινακίδες κυκλοφορίας τους θα πρέπει να γνωρίζουν πως θα καταβάλλουν αναλογικά τα Τέλη Κυκλοφορίας 2015 μέχρι το τέλος του έτους συμπεριλαμβανομένου και του μήνα που θα γίνει η άρση της ακινησίας.

Δηλαδή αν κάποιος πραγματοποιήσει άρση ακινησίας του οχήματός του εντός του Μαΐου τότε θα καταβάλλει τα 8/12 των ετήσιων Τελών Κυκλοφορίας ενώ αν την πραγματοποιήσει τον Ιούλιο θα καταβάλλει τα 6/12 των ετήσιων Τελών Κυκλοφορίας του οχήματός του.

You might also like