Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Μην Ψαρώνεις επεισόδια: Ρόζα και Μπίλυ γίνονται γονείς

Μην Ψαρώνεις επεισόδια εβδομάδας 05-06/2/2020

Μην Ψαρώνεις επεισόδια: Ο Μπίλυ μαθαίνει πως τελικά δεν είναι έγκυος η Στέλλα αλλά η Ρόζα και πάνω στον πανικό του φεύγει από το σπίτι. Την ίδια ώρα, η Σάντυ και ο Μανώλης νοικιάζουν κρυφά από όλους μία γκαρσονιέρα…

Μην Ψαρώνεις επεισόδια: Ρόζα και Μπίλυ γίνονται γονείς

Η Στέλλα περνάει πολύ δύσκολες στιγμές. Από τη μία είναι επηρεασμένη από τα λόγια του Μανώλη για τον χωρισμό και από την άλλη έχει μάθει εδώ και λίγες ώρες πως τελικά δεν είναι έγκυος. Από την άλλη, η Σάντυ και ο Μανώλης καταλήγουν στο συμπέρασμα πως, όσο προσεκτικοί κι αν είναι, κάποιος μπορεί να τους δει μαζί. Έτσι, το ζευγάρι αποφασίζει να νοικιάσει μία γκαρσονιέρα και να στεγάσει εκεί τον παράνομο έρωτά του. Την ίδια στιγμή, το Υγειονομικό σφραγίζει το μαγαζί των κοριτσιών.

Η Τάνια, μην έχοντας άλλη επιλογή, ξεκινά να εργάζεται με την Ιφιγένεια, η οποία αποδεικνύεται πολύ σκληρή εργοδότρια. Όμως, η γυναίκα ωχριά μπροστά στον σύζυγό της, που είναι για τον Λεωνίδα μία αποκάλυψη… Την επόμενη μέρα, μία απρόσμενη εξέλιξη ταράζει τον Μπίλυ. Αυτή δεν είναι άλλη από το ότι θα γίνει μπαμπάς… Ο νεαρός δεν μπορεί να διαχειριστεί με ψυχραιμία αυτό το νέο κι έτσι το σκάει από το σπίτι.

Στο μεταξύ, η Σάντυ και ο Μανώλης, για να κλείσουν το ιδανικό σπίτι κοντά στην Αγορά, αναγκάζονται να πουν κάποια αθώα ψεματάκια στη σπιτονοικοκυρά. Στο τέλος, όμως, βρίσκουν τον ιδανικό χώρο για εκείνους και νοικιάζουν μία γκαρσονιέρα. Την ημέρα που πηγαίνουν εκεί, βρίσκεται στην ίδια πολυκατοικία και η Στέλλα. Συγκεκριμένα, η γυναίκα πηγαίνει επίσκεψη στη νέα φίλη της, την Τίνα. Όπως είναι φυσικό, η συνάντηση όλων είναι σχεδόν αναπόφευκτη!

Παράλληλα, ο Λεωνίδας τσακώνεται έντονα με την Τάνια και η Ιφιγένεια χαίρεται πολύ με αυτό.Όμως, η ίδια αγνοεί πως ο άντρας της βρίσκεται στα ίχνη της. Εν τω μεταξύ, ο Κοσμάς ντρέπεται να παραδεχτεί ότι κάνει σεμινάρια σαβουάρ βιβρ με τη Νενέλα και τον Σεμπάστιαν. Από την άλλη, η Στέλλα, έπειτα από συμβουλή της Τίνας, επισκέπτεται μία τράπεζα σπέρματος, ώστε να μείνει πραγματικά έγκυος. Μην Ψαρώνεις επεισόδια

Στη συνέχεια, την περιμένει μία… έκπληξη, καθώς καταφθάνει απρόσκλητος ο πατέρας της. Την ίδια ώρα, ο Μπίλυ ψάχνει να βρει έναν ρομαντικό τρόπο να πει στη Ρόζα πως περιμένουν παιδί, καθώς η ίδια δεν το γνωρίζει.

Για την αρχική σελίδα «Μην Ψαρώνεις» πατήστε ΕΔΩ

You might also like