Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Μην Ψαρώνεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 29, 30

Μην Ψαρώνεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 29, 30 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια του δευτέρου κύκλου της σειράς Μην Ψαρώνεις του Αντ1 …

Μην Ψαρώνεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 29, 30

Μην Ψαρώνεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 29

Ο Πέτρος γυροφέρνει τον Μανώλη και τη Σάντυ που δεν έχουν καταλάβει πως κάποιος γνωρίζει το μυστικό τους και ζουν στον υπέροχο ερωτευμένο κόσμο τους. Η Στέλλα, επίσης στον δικό της κόσμο, ζει το θαύμα της εγκυμοσύνης. Στο μεταξύ η Νενέλα κηρύσσει Επίσημη Τελετή Λήξης της Εποχής του Κερατσινίου. Όμως μέσα σε όσα ετοιμάζεται μετά χαράς να απαρνηθεί είναι κι ο πολύτιμος Κοσμάς της!

Ο Λεωνίδας, απελπισμένος πια από την κατάσταση με την Ιφιγένεια, βλέπει πια σαν μόνη λύση την παραίτησή του.

ΟΤίμος νιώθει το τέλος με τη Σάντυ να πλησιάζει και κάνει ό,τι μπορεί για να το αποφύγει! Ζητάει μάλιστα τη βοήθεια της Στέλλας και η δαιμόνια Κερατσινιώτισσα «στήνει» για τη Σάντυ μια τόσο δελεαστική βραδιά μετά από την οποία δεν θα μπορέσει να απορρίψει τον Τίμο! Και όλα πάνε βάσει σχεδίου: Η Στέλλα ετοιμάζει το τέλειο ραντεβού, ο Τίμος ετοιμάζεται για το τέλειο ραντεβού όπως και η Σάντυ … όπως και ο Μανώλης!

Μην Ψαρώνεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 30

Ο Μανώλης βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να βλέπει για άλλη μια φορά τη Σάντυ παραδομένη στην αγκαλιά του Τίμου. Η εξήγηση που καταφέρνει να δώσει η αγαπημένη του για το «φιλί» δεν τον καλύπτει καθόλου. Πολύ περισσότερο το γεγονός ότι την επόμενη μέρα, η Σάντυ «εξαφανίζεται» και δεν απαντάει στα τηλέφωνά του. Ο Μπίλυ σίγουρος πως η Στέλλα απατά τον πεθερό του με τον Τίμο, την εκβιάζει, αναγκάζοντάς την να του αποκαλύψει το μεγάλο μυστικό της εγκυμοσύνης της.

Η Στέλλα παράλληλα παίρνει τη μεγάλη απόφαση να επισκεφτεί τον μαιευτήρα που θα την κουράρει. Ο Λεωνίδας ακολουθεί το σχέδιο του Κάρολου να απαλλαγεί από την Ιφιγένεια, το οποίο φαίνεται να λειτουργεί θαυμάσια. Η Νενέλα δίνει μία τελευταία ευκαιρία στον Κοσμά, ενώ μετά την αποκάλυψη της απάτης της Τίνας στην Αγορά, ξεσπάει μεγάλος πόλεμος ανάμεσα στους πάγκους! Μην Ψαρώνεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 29, 30

Ο Μανώλης δεν αντέχει τη σιωπή της Σάντυς και αποφασίζει να πάει να τη βρει και να ζητήσει εξηγήσεις. Η Σάντυ ενοχλείται κάπως από τη «ζήλεια» του, αλλά εκείνος την κάνει να παραδεχτεί πως όπου υπάρχει έρωτας υπάρχει και ζήλεια!

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Μην Ψαρώνεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 31, 32

Για την αρχική σελίδα «Μην Ψαρώνεις» πατήστε ΕΔΩ

You might also like