Serfare.com
Take a fresh look at your lifestyle.

Μην Ψαρώνεις Αντ1: Η Σάντυ πολιορκείτε από νέο άντρα

Μην Ψαρώνεις Αντ1: Ο σκηνοθέτης Πιέρρος Ανδρακάκος μιλά στο «ΤV Έθνος» για την πολυαναμενόμενη επιστροφή της σειράς του ΑΝΤ1, τις εξελίξεις στα πρώτα επεισόδια, τους νέους ρόλους και τις ανατροπές.

Ξεκίνησαν εδώ και δύο εβδομάδες τα γυρίσματα, οι πρωταγωνιστές της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 «Μην Ψαρώνεις», η πρεμιέρα της οποίας έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου στις 21.45.

Μην Ψαρώνεις Αντ1: Η Σάντυ πολιορκείτε από νέο άντρα

Μην Ψαρώνεις Αντ1: Η Σάντυ πολιορκείτε από νέο άντρα

Στο νέο αυτό κύκλο γίνονται κάποιες σεναριακές αλλαγές οι οποίες αναμένεται να προσδώσουν ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην εξέλιξη της αγαπημένης αυτής ιστορίας.

Ο σκηνοθέτης του «Μην Ψαρώνεις» Πιέρρος Ανδρακάκος με αφορμή το ξεκίνημα των γυρισμάτων του δεύτερου κύκλου μίλησε αποκλειστικά στο «TV Έθνος».

«Ξαναπιάνουμε την ιστορία από την αρχή γιατί οι δύο πρώην εραστές είναι πλέον δύο ορκισμένοι εχθροί λόγω της παρεξήγησης που συνέβη στο τέλος του πρώτου κύκλου. Και με τη λογική ότι η Σάντυ κατέχει ένα μεγάλο κομμάτι της ψαραγοράς θ’ αναγκαστεί να συνεργαστεί με το Μανόλη. Βέβαια θα υπάρχει μια αντιπαλότητα τουλάχιστον στην αρχή μεταξύ τους μέχρι να προκύψει ξανά ο έρωτας», λέει και προσθέτει: «Στο ξεκίνημα του δεύτερου αυτού κύκλου βρίσκουμε το Μανώλη (Θοδωρή Αθερίδη) παντρεμένο με τη Στέλλα (Φαίδρα Δρούκα). Και τη Σάντυ (Μαρία Λεκάκη) να μη θέλει να τον ξαναδεί στα μάτια της. Αλλά επειδή αρχίζει μια κόντρα μέχρι να χωρίσουνε την επιχείρηση που είχανε, καταλήγουνε να συνεργάζονται ξανά. Στην όλη κατάσταση θα δούμε να εμπλέκεται και η Νενέλα (Μαρία Ιωαννίδου). Επίσης η Σάντυ θα γνωρίσει ένα καινούριο life coach (τον υποδύεται ο Παναγιώτης Μπουγιούρης), ο οποίος θ΄αρχίσει να την επηρεάζει και να τη δίνει συμβουλές στο πως θα αναπτύξει το επιχειρηματικό της κομμάτι. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος θα φέρει τα πάνω – κάτω και στη ζωή της Σάντυς αλλά και του Μανόλη. Εξάλλου στα νέα επεισόδια θα δούμε τη Ρόζα (Ελεάνα Καυκαλά) να γυρίζει με ένα νέο σύντροφο από την Αγγλία ενώ ακόμη στη σειρά μπαίνουν και δύο νέες ηρωίδες (μια εκ των οποίων θα την υποδυθεί η Νίκη Λάμη) οι οποίες θα ανοίξουνε το δικό τους μαγαζί – πάγκο στην ψαραγορά». Μην Ψαρώνεις Αντ1

ΠΟΙΟΙ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΟΥΝ

Σε πρώτη φάση κάποιοι από τους ήρωες μας αποχαιρετούν. Αν κριθεί όμως σεναριακά στη συνέχεια αναγκαία η παρουσία τους μπορεί και να επανέλθουν.

Συγκεκριμένα, ο Διονύσης (Δημήτρης Μαυρόπουλος) όπως είδαμε κινδυνεύει να μπει στη φυλακή για μια κομπίνα και φεύγει πάλι μακριά από την οικογένεια του αφήνοντας ξανά τη Σάντυ μόνη. Και η Μαργαρίτα (Στελλίνα Κουρή) όμως αποχαιρετά τον αγαπημένο της παππού Κοσμά λέγοντάς του πως μόλις τελειώσει το σχολείο δεν θέλει να σπουδάσει αλλά να ταξιδέψει. Και ο Κωνσταντίνος (Θάνος Λέκκας) όμως θα παραμείνει στο Λονδίνο για μεγάλο χρονικό διάστημα και θα επιστρέψει στη σειρά αργότερα. Όσο για τη Μήτσι θα φύγει μακριά από τη Στέλλα και τον Πέτρο. Σημειωτέον αυτή η εξέλιξη αναφορικά με το ρόλο της Μήτσι κρίθηκε αναγκαία καθώς η Ειρήνη Ψυχράμη που την υποδύεται βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Όπως μας είπε ο κ. Ανδρακάκος η ηθοποιός μόλις γεννήσει θα επανέλθει και πάλι στη σειρά. Μην Ψαρώνεις Αντ1

Για λίγα ακόμη επεισόδια θα βρίσκεται στη σειρά η μεσαία κόρη της Σάντυς, η Έρρικα (Σάντυ Χατζηιωάννου), καθώς το σενάριο τη θέλει να φεύγει στο Παρίσι για σπουδές.

« Έχουμε αγαπήσει όλοι μας αυτή τη σειρά και στόχος μας είναι να τη κάνουμε ακόμα καλύτερη στη συνέχεια και φυσικά να προσφέρουμε περισσότερο γέλιο στο κόσμο», καταλήγει ο σκηνοθέτης.

Για την αρχική σελίδα «Μην Ψαρώνεις» πατήστε ΕΔΩ

loading...
You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More