Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ 29-30/1/20: Η Σάντυ θυμώνει και εξαφανίζεται

ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ 29-30/1/20: Η Νενέλα αποφασίζει να κλείσει οριστικά στη ζωή της το κεφάλαιο «Κερατσίνι». Από την άλλη, ο Τίμος ζητάει τη βοήθεια της Στέλλας για να οργανώσει το τέλειο ραντεβού για τη Σάντυ.

ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ 29-30/1/20: Η Σάντυ θυμώνει και εξαφανίζεται

Η τελευταία μετά τον τσακωμό που έχει με τον Μανώλη… εξαφανίζεται και δεν απαντά στις κλήσεις του.

Ο Πέτρος γυροφέρνει τον Μανώλη και τη Σάντυ, οι οποίοι δεν έχουν καταλάβει πως κάποιος γνωρίζει το μυστικό τους και ζουν στον υπέροχο, ερωτευμένο κόσμο τους. Από την άλλη, και η Στέλλα ζει στον δικό της κόσμο απολαμβάνοντας το θαύμα της εγκυμοσύνης της. Στο μεταξύ, η Νενέλα κηρύσσει «Επίσημη Τελετή Λήξης της Εποχής του Κερατσινίου».Όμως ανάμεσα σε αυτά που ετοιμάζεται μετά χαράς να απαρνηθεί από τη ζωή και την καθημερινότητά της είναι και ο πολύτιμος Κοσμάς της.

Παράλληλα, ο Λεωνίδας είναι απελπισμένος από την κατάσταση που επικρατεί με την Ιφιγένεια. Πλέον, ο νεαρός θεωρεί πως η μόνη λύση να γλιτώσει από αυτήν είναι να παραιτηθεί. Την ίδια στιγμή, ο Τίμος νιώθει ότι το τέλος στη σχέση του με τη Σάντυ πλησιάζει. Ο ίδιος είναι αποφασισμένος να κάνει ό,τι μπορεί για να μη συμβεί αυτό. Μάλιστα, προκειμένου να το καταφέρει, ζητάει τη βοήθεια της Στέλλας. ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ 29-30/1/20

Η δαιμόνια Κερατσινιώτισσα, λοιπόν, ετοιμάζει για τη Σάντυ μία τόσο δελεαστική βραδιά, μετά το τέλος της οποίας δεν θα μπορέσει να απορρίψει τον Τίμο. Όλα, λοιπόν, πάνε βάσει σχεδίου, αφού η Στέλλα και ο Τίμος ετοιμάζουν το τέλειο ραντεβού για τη Σάντυ. Όμως, λίγο μετά, ο Μανώλης βρίσκεται σε δυσάρεστη θέση, καθώς βλέπει για άλλη μια φορά τη Σάντυ παραδομένη στην αγκαλιά του Τίμου. Ο ίδιος απογοητεύεται πολύ.Ώρες μετά, ζητάει εξηγήσεις από την αγαπημένη του για το φιλί που αντάλλαξε με τον Τίμο.

Η απάντησή της, όμως, δεν τον καλύπτει καθόλου με αποτέλεσμα να τσακώνονται. Την επόμενη μέρα, η Σάντυ «εξαφανίζεται» και δεν απαντά στις κλήσεις του Μανώλη, γεγονός που τον κάνει να ανησυχεί. Την ίδια ώρα, ο Μπίλυ είναι σίγουρος πως η Στέλλα απατά τον πεθερό του με τον Τίμο. Ο νεαρός, μάλιστα, εκβιάζει τη γυναίκα και εκείνη αναγκάζεται να του αποκαλύψει το μεγάλο μυστικό της εγκυμοσύνης της. Αμέσως μετά, η ίδια παίρνει τη μεγάλη απόφαση να επισκεφθεί τον μαιευτήρα που θα την κουράρει.

Εν τω μεταξύ, ο Λεωνίδας ακολουθεί το σχέδιο που του προτείνει ο Κάρολος για να απαλλαγεί από την Ιφιγένεια. Μάλιστα, φαίνεται πως αυτό λειτουργεί θαυμάσια. Μετά την αποκάλυψη της απάτης της Τίνας στην Αγορά, ξεσπάει μεγάλος πόλεμος ανάμεσα στους πάγκους. Οι ώρες περνούν και ο Μανώλης δεν αντέχει άλλο τη σιωπή της Σάντυ και αποφασίζει να πάει να τη βρει και να της ζητήσει εξηγήσεις. Εκείνη ενοχλείται λίγο από τη ζήλια του και τότε ο άντρας παραδέχεται πως όπου υπάρχει έρωτας υπάρχει και ζήλια…

Για την αρχική σελίδα «Μην Ψαρώνεις» πατήστε ΕΔΩ

You might also like