Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα νέα σεζόν: Ανατροπή με τα ζευγάρια

Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα νέα σεζόν: Αυλαία ρίχνει απόψε η έκτη σεζόν της σειράς «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα», η οποία όλα αυτά τα χρόνια έχει βγάλει τον ALPHA ασπροπρόσωπο στην prime time.

Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα νέα σεζόν: Ανατροπή με τα ζευγάρια

Και ενώ όλοι περίμεναν τις αλλαγές της ερχόμενης σεζόν, οι ιθύνοντες της παραγωγής και το κανάλι έκαναν τη διαφορά και «έκλεισαν την πόρτα» στους νέους υποψηφίους.

Σε αντίθεση με ό,τι συνέβαινε τα τελευταία χρόνια που το κοινό έβλεπε τα ζευγάρια να… πηγαινοέρχονται, του χρόνου η συνταγή παραμένει η ίδια!

Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Happy Day.

«Του χρόνου για μένα θα είναι η τρίτη σεζόν στη ‘Μουρμούρα’. Ευτύχημα τεράστιο. Από όσο ξέρω δεν αλλάζει κάτι τη νέα σεζόν. Αυτή η συνταγή φαίνεται πως έπιασε φέτος, οπότε θα συνεχίσουμε έτσι στη Μουρμούρα. Αυτά τα ζευγάρια», σχολίασε μη αφήνοντας περιθώρια για φήμες περί αντικατάστασης. Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα νέα σεζόν

Έτσι λοιπόν, την έβδομη σεζόν θα δούμε τους Βλαδίμηρο Κυριακίδη και Κλέλια Ρένεση, Αντώνη Αντωνίου και Ελένη Κοκκίδου, Σπύρο Τσεκούρα και Άννα Κουτσαφτίδου και Σπύρο Χατζηαγγελάκη με το τηλεοπτικό του ταίρι, Μαρία Χάνου να επιστρέφουν σε νέες περιπέτειες…

You might also like