Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Αυτά είναι τα νέα πρόσωπα της σειράς

Τα τέσσερα ζευγάρια ετοιμάζονται να μας χαρίσουν εκ νέου άφθονο γέλιο συγκίνηση και πολλή μουρμούρα, ενώ σε αυτό θα συμβάλλουν οι γκεστ εμφανίσεις γνωστών ηθοποιών.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: Δείτε το σκάφος της Ελένης και του Μάκη με το οποίο οργώνουν τις θάλασσες!

H κωμική σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό και γι’ αυτόν τον λόγο συνεχίζει για μία ακόμη χρονιά.

Ο Μηνάς και η Βούλα, ο Ηλίας και η Καίτη, η Ξένια και ο Μπάμπης ο Άγγελος και η Βέλη επιστρέφουν, με την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν, με νέες περιπέτειες, νέους προβληματισμούς, πολλή μουρμούρα, πολλά γέλια αλλά και γκεστ εμφανίσεις που θα αναστατώσουν τις ζωές τους.

Μάλιστα, όσον αφορά τις γκεστ εμφανίσεις κάποιες θα είναι από πρόσωπα που έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν και άλλες από καινούργια.

Στην πρώτη κατηγορία, σε πρώτη φάση, ανήκουν η Ελένη Γερασιμίδου, η οποία υποδύεται την Ελπινίκη, τη μητέρα του Ηλία, η Μαρία Καβογιάννη με τον Τάσο Χαλκιά, οι οποίοι υποδύονται την Αλίκη και τον Γιάννη αντίστοιχα, τους γονείς της Ξένιας, και η Ευαγγελία Μουμούρη, η οποία υποδύεται τη μητέρα του Αγγέλου, αλλά και η Λένα Ουζουνίδου, η οποία υποδύεται τη Νανά, τη μητέρα της Βέλης.

Ακόμη, στον νέο κύκλο της σειράς. όπως αναφέρει το mytv θα δούμε τους Ηλία Μουλά (Στέλιος), Τόλη Παπαδημητρίου (Ηλία) και Αννυ θεοχάρη (Μένη).

Επιπλέον, η παραγωγή έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με τον Κωνσταντίνο Τζούμα και τη Σμαράγδα Καρύδη για να συμμετάσχουν σε 10-12 επεισόδια κρατώντας ρόλους-έκπληξη.

Ο Κωνσταντίνος Τζούμας πρόκειται να υποδυθεί έναν ψυχίατρο, στον οποίο θα απευθυνθεί ένα από τα ζευγάρια της σειράς, ενώ η Σμαράγδα Καρύδη μία Κρητικιά εκδότρια που συναντάει τον Μηνά και τη Βούλα.

You might also like