Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα 7ος Κύκλος: Θα έχουμε γάμους και Γεννητούρια

Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα 7ος Κύκλος: Μετά το «baby boom» πέρυσι στη σειρά, ο Ηλίας µε την Καίτη ετοιµάζονται να κάνουν ένα µεγάλο βήµα.

Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα 7ος Κύκλος: Θα έχουμε γάμους και Γεννητούρια

Με τη µόνη διαφορά ότι φέτος ο κυρ Ηλίας θα γίνει ταυτόχρονα µπαµπάς και παππούς, και µάλιστα για δεύτερη φορά Ο ερχοµός του παιδιού του από την κυρά Καίτη (Κλέλια Ρένεση) αλλά και τα νέα από τον γιο που έχει αποκτήσει από τη Μαρίνα (∆άφνη Λαµπρόγιαννη) ότι θα γίνει για δεύτερη φορά παππούς αναστατώνουν τον Ηλία.

Σε πρώτη φάση ο Βλαδίµηρος Κυριακίδης, που υποδύεται τον Ηλία, θα ζει χωριστά από τη µητέρα του νεογέννητου µωρού του. Ωστόσο, σύντοµα οι δύο πρωταγωνιστές θα αποφασίσουν να κάνουν το µεγάλο βήµα, ενώ δεν αποκλείεται να τους δούµε να επισηµοποιούν τη σχέση τους µε έναν γάµο, όσο κι αν τελικά οι χαρακτήρες τους δεν ταιριάζουν.

Στον 7ο κύκλο της «Μουρµούρας» η Βουλίτσα (Ελένη Κοκκίδου) και ο Μηνάς (Αντώνης Αντωνίου) δεν σταµατούν τις µεταξύ τους µικροκοντρίτσες. Το αγαπητό στο κοινό ζευγάρι στο τελευταίο επεισόδιο αποφάσισε να µετακοµίσει από την Κρήτη στην Αθήνα προσωρινά, προκειµένου να σώσει τον γάµο της κόρης του, Αντιγόνης. Θα τα καταφέρουν ή θα επιστρέψουν στην Κρήτη; Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα 7ος Κύκλος

Σε γαµήλιο mood είναι και οι καρντάσηδες της σειράς, Ξένια (Αννα Κουτσαφτίκη) και Μπάµπης (Σπύρος Τσεκούρας), µετά το ευτυχές γεγονός της γιαγιάς Σοφίας (που υποδύεται η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου) µε τον κύριο Παναγιώτη (Ερρίκος Λίτσης). Εν τω µεταξύ, ο Αγγελος (Σπύρος Χατζηαγγελάκης) και η Βέλη (Μαρία Χάνου) µουρµουρίζουν για το µέλλον της σχέσης τους. Εκείνος θα πάει τελικά φαντάρος;

Εκείνη θα σπουδάσει εκτός Αθήνας; Θα αντέξουν την απόσταση ή θα αποφασίσουν να επισηµοποιήσουν τη σχέση τους; Η συνέχεια επί της οθόνης.

Να σηµειωθεί ότι, εκτός από τα τέσσερα βασικά ζευγάρια, στο σίριαλ θα παρελάσουν και κάποιες ηθοποιοί ως γκεστ. Αυτές είναι η Ελένη Γερασιµίδου, η Ευαγγελία Μουµούρη, η Σύλβια ∆ελικούρα και η Μαρία Πετεβή.

Για την αρχική σελίδα « Μην αρχίζεις τη μουρμούρα » πατήστε ΕΔΩ

You might also like