Μην αρχίζεις τη μουρμούρα 6ος κύκλος: Κυριακίδης – Ρένεση η ιστορία τους

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα 6ος κύκλος: Η κωμική σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» αναμένεται με ενδιαφέρον, αφού όπως σας έχουμε ενημερώσει υπάρχει μια σημαντική αλλαγή: Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη δεν ανήκει πια στο καστ, ενώ το νέο πρόσωπο που εντάσσεται στη σειρά είναι η Κλέλια Ρένεση.

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα 6ος κύκλος

Μπορεί να είχε αποφασιστεί η εν λόγω σειρά να μας αποχαιρετήσει οριστικά το καλοκαίρι, αλλά οι τηλεθεατές και ο πρόεδρος του καναλιού, Δημήτρης Κοντομηνάς, είχαν διαφορετική άποψη.

Γι’ αυτόν τον λόγο άναψε το πράσινο φως για έκτο κύκλο επεισοδίων. Μόνο που σ’ αυτόν θα απουσιάζει η τηλεοπτική Μαρίνα (Δάφνη Λαμπρόγιαννη), ύστερα από δική της απόφαση.

Έτσι, λοιπόν, οι ιθύνοντες του καναλιού άρχισαν το σαφάρι αναζήτησης για το νέο… ταίρι του Ηλία (Βλαδίμηρου Κυριακίδη) και βρήκαν την ιδανική παρτενέρ στο πρόσωπο της Κλέλιας Ρένεση. Αν και τηρείται σιγήν ιχθύος για την ιστορία που θα ενώσει τον Ηλία και την ηρωίδα που θα υποδυθεί η ηθοποιός. Μην αρχίζεις τη μουρμούρα 6ος κύκλος

Όπως είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο του προηγούμενου κύκλου, ο Ηλίας και η Μαρίνα είχαν συζητήσει το ενδεχόμενο να μετακομίσουν στον Πύργο, καθώς είχε προταθεί στον σύζυγο η θέση του διευθυντή στην Εφορία.

Παράλληλα, όμως, μια επαγγελματική ευκαιρία δόθηκε και στη Μαρίνα, αν και μακρινή, καθώς θα έπρεπε να μετακομίσει στο Ντουμπάι. Η συγκεκριμένη πρόταση έγινε δεκτή και, μάλιστα, αποχαιρέτησε τον σύζυγό της με τρυφερά λόγια, κάνοντάς τον να λυγίσει από συγκίνηση.

Στα πρώτα έξι επεισόδια πρόκειται να δούμε τον Ηλία να… συγκατοικεί με τη μητέρα του Ελπινίκη (Ελένη Γερασιμίδου), η οποία προσπαθεί να του σταθεί στις δύσκολες στιγμές που βιώνει μετά τον χωρισμό του από την αγαπημένη του Μαρίνα. Ακόμα, η Ελπινίκη, η οποία γνωρίζει ήδη τη γοητευτική γυναίκα (Κλέλια Ρένεση), είναι αυτή που ωθεί τον Ηλία να ξεπεράσει τη Μαρίνα και να κάνει μία νέα αρχή. Μην αρχίζεις τη μουρμούρα 6ος κύκλος

Κι ενώ ο άνδρας επικοινωνεί συχνά με τη Μαρίνα για να μαθαίνει τα νέα της ή και για να τη… μεταπείθει, από το 6ο επεισόδιο και μετά κάνει την εμφάνιση της η νεα γυναίκα, η οποία προσπαθεί να κάνει τον Ηλία να δει τη ζωή με άλλο μάτι!

Οι ιθύνοντες του Alpha και η Δάφνη Λαμπρόγιαννη βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις προκειμένου να κάνει guest εμφάνιση σε κάποια επεισόδια, βοηθώντας με τον τρόπο της στην ομαλή εξέλιξη της ιστορίας αλλά και τονώνοντας το ενδιαφέρον του κοινού. Οι μέχρι τώρα συζητήσεις έχουν γίνει σε θετικό κλίμα. Μην αρχίζεις τη μουρμούρα 6ος κύκλος

Τέλος, ο 6ος κύκλος της δημοφιλούς σειράς αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου και να προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα.

Για την αρχική σελίδα « Μην αρχίζεις τη μουρμούρα » πατήστε ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More