Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα 18/12/19: Χωρίζονται σε στρατόπεδα Μηνάς και Βούλα

Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα 18/12/19: Η Ελπινίκη επισκέπτεται τον Ηλία και την Καίτη αλλά την προσοχή της κερδίζει μόνο το μωρό. Παράλληλα, η Βέλη δέχεται μία επαγγελματική πρόταση και ξεσηκώνει όλη την πολυκατοικία, ενώ ο Μπάμπης νιώθει μόνος που Θα περάσει τα Χριστούγεννα χωρίς τη μητέρα του.

Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα 18/12/19: Χωρίζονται σε στρατόπεδα Μηνάς και Βούλα

Εν τω μεταξύ, μία κρίση στη σχέση του Μανο|σου και της Λιλίκας αναγκάζει τον Μηνά και τη Βούλα να χωριστούν σε στρατόπεδα.

Η Ελπινίκη αποφασίζει να επισκεφθεί τον Ηλία και την Καίτη. Η γυναίκα καταφθάνει στον Πύργο και ο Ηλίας περιμένει να τον κανακέψει.

Όμως εκείνη δίνει αλλού προτεραιότητα, καθώς ασχολείται συνέχεια με το μωρό, και ο άντρας γίνεται έξαλλος.

Την ίδια ώρα, μόλις ο Ρατζές μαθαίνει ότι ο αγαπημένος του πεθερός στενοχωριέται με την καθυστέρηση του γάμου, τον επισπεύδει κανονίζοντάςτον για τα Χριστούγεννα.

Η Βούλα «τρέχει και δεν φτάνει» και τα βάζει με τον Μηνά και τους ψυχολογικούς του εκβιασμούς.

Εν τω μεταξύ, η Βέλη έχει μία νέα επαγγελματική πρόταση. Της προτείνουν να τραγουδήσει σε μία μπάντα και εκείνη ενθουσιάζεται με την ιδέα και αρχίζει να κάνει πρόβες.

Ωστόσο, σηκώνει τον Άγγελο και όλη την πολυκατοικία στο πόδι.

Την ίδια στιγμή, ο Μπάμπης ζητάει από την Ξένια να αντικαταστήσει για μια μέρα τη δασκάλα των γερμανικών στον Ποντιακό Σύλλογο.

Θα δεχθεί η Ξένια, όμως, να το κάνει ή όχι;

You might also like