Milky way – Επεισόδιο 1, 2, 3, 4

Milky way – Επεισόδιο 1, 2, 3, 4 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Milky way του ΜΕΓΚΑ …

Milky way – Επεισόδιο 1, 2, 3, 4

Milky way – Επεισόδιο 1

Η Μαρία λέει στον Τάσο ότι είναι έγκυος, αλλά εκείνος δεν έχει την αντίδραση που θα περίμενε. Ο Τζο εντοπίζει τον Μπασίλ μέσα από εφαρμογή γνωριμιών και συναντιούνται. Ο Γιώργος δέχεται πρόταση να αναλάβει καλύτερο πόστο στη δουλειά του – κάτι για το οποίο τον πιέζει και η γυναίκα του η Ελένη – αλλά ο ίδιος δείχνει απρόθυμος. Ο Τάσος μετανιωμένος για τη συμπεριφορά του απέναντι στη Μαρία, παίρνει πρωτοβουλία και πηγαίνει στους γονείς της. Ο Άκης κάνει μία προσπάθεια να έρθει πιο κοντά στον γιο του, Τζο. Η σχέση της Μαρίας και της Αθηνάς κλονίζεται, ενώ η διεύθυνση του σχολείου επιβεβαιώνει ότι το θετικό τεστ εγκυμοσύνης ανήκει στη Μαρία. Η Μαρία νιώθει πιο μόνη από κάθε άλλη φορά.

Milky way – Επεισόδιο 2

Σε μία ανώνυμη ορεινό πόλη, η Μαρία, που είναι 17 χρονών και τελειόφοιτη του Λυκείου, κουβαλάει ένα όνειρο. Επιθυμεί να γίνει χορεύτρια και να ζήσει το λεγόμενο «αθηναϊκό όνειρο», απομακρυνόμενη από το ασφυκτικό περιβάλλον της πόλης όπου μεγαλώνει. Η Μαρία μένει με τους γονείς της και την αγαπημένη της γιαγιά. Βαριέται αφόρητα τα πάντα, όμως υπάρχουν τέσσερις φίλες της, η Αθηνά, η Κάτε, η Βίρνα και η Σία, που αποτελούν την απόλυτη παρέα της. Αυτές οι πέντε νεαρές γυναίκες αγαπούν το χορό και αυτό αποτελεί έναν τρόπο για να ξεφύγουν από την καθημερινή ρουτίνα τους, χορεύοντας μαζί, όταν δεν βαριούνται στο σχολείο. Ούτε το αγόρι της, ο Τάσος, ο οποίος δουλεύει σε βενζινάδικο, δεν απουσιάζει από τη ζωή της Μαρίας. Όμως, μια μέρα, η άφιξη του Τζο, ενός γκέι νέου, θα προκαλέσει, για λίγο, ταραχή στο σχολικό περιβάλλον… Η Μαρία αρχίζει να νιώθει αδιαθεσία και αναστάτωση, γεγονός που την οδηγεί στο να κάνει τεστ εγκυμοσύνης στις τουαλέτες του σχολείου, κρυφά από όλους… Ο χρόνος σταματά… και η ζωή της Μαρίας δεν θα είναι ποτέ ξανά ίδια.

Milky way – Επεισόδιο 3

H Αθηνά ενημερώνει τα υπόλοιπα κορίτσια της παρέας για την εγκυμοσύνη της Μαρίας και οι σχέσεις τους διαταράσσονται. Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία σοκάρεται από τη στάση των κοριτσιών, ειδικά της Αθηνάς που της επιτίθεται και την κατηγορεί ότι πρόδωσε το όνειρό τους να φύγουν μαζί στην Αθήνα και να γίνουν χορεύτριες. Ο Τάσος λέει στον προπονητή του ότι σκέφτεται να κάνει οικογένεια με τη Μαρία, είναι όμως ανήσυχος για το οικονομικό ζήτημα και αναφέρει στον προπονητή τούς παράνομους αγώνες πυγμαχίας για τους οποίους έχει ακούσει κατά καιρούς! Ο προπονητής τον συμβουλεύει να μείνει μακριά από τόσο επικίνδυνα κυκλώματα. Η Ελένη προσπαθεί να έρθει κοντά με τον άντρα της τον Γιώργο, αλλά η βραδιά δεν εξελίσσεται όπως εκείνη θα ήθελε. Η Μαρία διαπληκτίζεται έντονα με τη διευθύντρια του σχολείου όταν εκείνη της λέει με έντονο τρόπο ότι δεν μπορεί πλέον να κάνει ό,τι θέλει. Ο Τζο είναι ο μόνος που καταλαβαίνει και στηρίζει τη Μαρία. Ένα όραμα με την καλή της νεράιδα. θα της δείξει τον δρόμο…

Milky way – Επεισόδιο 4

Η Μαρία έχει σταματήσει να πηγαίνει στο σχολείο και έχει απομακρυνθεί από τις τέσσερις φίλες και της μετά τα τελευταία γεγονότα που την πλήγωσαν. Ταυτόχρονα, προσπαθεί να διαχειριστεί τα νέα δεδομένα στη ζωή της και παλεύει μέσα της με ένα μεγάλο δίλημμα. Ο μόνος που την καταλαβαίνει και τη στηρίζει με την εγκυμοσύνη της είναι ο φίλος της, ο Τζο. Μάλιστα, οι δύο νέοι ψάχνουν να βρουν τρόπο να μαζέψουν χρήματα, προκειμένου να πάνε στην Αθήνα και να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα. Λίγο αργότερα, ο Τζο ξαναβρίσκεται με τον Μπασίλ και εκείνος του προτείνει έναν παράνομο τρόπο για να βγάλει χρήματα. Παράλληλα, η Μαρία πιέζεται όλο και περισσότερο από τον Τάσο, ο οποίος έχει πάρει ζεστά το πλάνο να κάνουν οικογένεια μαζί και να μεγαλώσουν το παιδί τους. Όμως, εκείνη είναι αποφασισμένη να φύγει με τον Τζο στην Αθήνα και συμφωνεί να εξασφαλίσουν τα λεφτά που χρειάζονται, έστε και με παράνομο τρόπο. Το σχέδιο «ταξίδι προς την ελευθερία» μπαίνει αμέσως σε εφαρμογή. Στο μεταξύ, ο Γιώργος μιλάει για πρώτη φορά με την καθηγήτριά του εκτός μαθήματος. Επιστρέφοντας στο σπίτι, η Ελένη προσπαθεί να τον πείσει να διεκδικήσει αποζημίωση από την προηγούμενη δουλειά του, αλλά όλο αυτό καταλήγει σε έναν μεγάλο καβγά.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση – αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου!

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Milky way – Επεισόδιο 5, 6, 7, 8

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Milky way » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ
You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More