Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Μικρή Άννυ: Η μητέρα της απαντά στον Νικολάι μέσα από τις φυλακές

«Είδα τη συνέντευξη της δικηγόρου του και μου έχει ανέβει το αίμα στο κεφάλι»

Η μητέρα της μικρής Άννυ μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μέσα από τις φυλακές και απάντησε στα όσα αναφέρει ο φίλος του άντρας της, ο Νικολάι δίνοντας τη δική της οπτική για τα πράγματα.

«Αυτές οι μέρες είναι λίγο δύσκολες για μένα. Αυτές τις μέρες έγινε ό,τι έγινε ένα χρόνο πίσω. Αυτές τις μέρες εγώ ήμουν στη Γερμανία. Πίστευα ότι είναι καλά, όμως αυτές τις μέρες κάναν ό,τι κάναν με το κορίτσι μου. Κάθε μέρα είναι δύσκολη, αλλά αυτές είναι λίγο περισσότερο.»

Για τη συνέντευξη που έδωσε η δικηγόρος του Νικολάι:

«Την είδα και μου έχει ανέβει το αίμα στο κεφάλι. Γιατί παρακολουθώ την εκπομπή σας, δεν το περίμενα, απλά έβλεπα την εκπομπή σας και ξαφνικά βλέπω την κυρία αυτή και χτυπιόμουν στον τοίχο από αυτά που άκουσα. Θα ήθελα να της κάνω εγώ κάποιες ερωτήσεις και να απαντήσει αλλά περιμένω το δικαστήριο βέβαια. Αφού ο γιος του δήμαρχου αγαπούσε τόσο πολύ το παιδί μου και παραπάνω από εμένα κιόλας, μπορούσε να πει και από τον πατέρα όμως δεν μπορούσε να αναφέρει και εμένα σε αυτό και ανοίγω παρένθεση εδώ και θέλω να πω ότι δεν ζει το παιδί μου και το έμαθα εγώ στις 4 Μαρτίου του 2015, την ημέρα που προφυλακίστηκα, μέχρι τότε έψαχνα να βρω το κοριτσάκι μου και βέβαια πίστευα ότι είναι ζωντανό.Από τις 8-9 Απριλίου που έγινε ό,τι έγινε, μέχρι την ημέρα που μίλησα εγώ και ανέφερα το όνομα του Νικολάι, που ήταν αυτός; Πώς μπορούσε να κρύψει τέτοιο πράγμα; Δηλαδή αν μισούσε το παιδί μου τι θα έκανε; Αφού το αγαπούσε λέει…»

Για τους ισχυρισμούς της κυρίας Παναγοπούλου ότι εκείνος ήταν που το τάιζε: «Αυτό εώ δεν το έχω δει. Όλο το διάστημα που ήμουν εγώ εκεί δεν έχω δει τέτοιο πράγμα. Για 20 ημέρες αγαπούσε τόσο ένα παιδί και το αναφέρεις ότι το αγαπούσες πιο πολύ από εμένα, είπαμε… Εγώ έχω «πουλήσει» την ψυχή μου γι΄αυτό το παιδί, απλά με πείραξε όλο αυτό. »

Ήταν ο Νικολάι ένας άνθρωπος που πήγαινε συχνά στο σπίτι;

«Συχνά όχι, τον φιλοξενήσαμε γι΄ αυτό το διάστημα δηλαδή πόσο, λίγες μέρες μετά όταν ήρθα εγώ από τη Βουλγαρία με τη μικρή, δεν είχε που να μείνει, ήταν παιδικός τους φίλος (του Σάββα), δεν τον ήξερα σαν άνθρωπο, όχι ότι τώρα τον ξέρω και είπα εντάξει, μου είπε για λίγο διάστημα και όλα αυτά. »

Ήξερε ότι ο Νικολάι έμενε στο σπίτι εκείνο το διάστημα;

«Όχι όχι, είχαμε τα προβλήματα μας και εγώ δεν τον ήθελα στο σπίτι. Εγώ ούτε καν ήξερα.»

Της το είπε μετά ο Σάββας ότι ο Νικολάι ήταν στο σπίτι;

«Όχι ήταν ένα μοιραίο πράγμα. Πήγα στον κύριο… Μπήκα μέσα και είδα μέσα τον καναπέ μου και του λέω τι κάνει εδώ ο καναπές μου; Και ο κύριος αυτός μου είπε ο Σάββας και ο Νικολάι μου τον φέρανε. Από εκεί ξεκίνησε όλο αυτό και από εκεί ξεκίνησε και ο τσακωμός με τον άλλον (Σάββα) και μου το ανέφερε.»

Τι άνθρωπος ήταν ο Νικολάι;

«Δεν μίλαγε πολύ. Είχαμε ένα γεια σου τι κάνεις και πως είσαι, δεν είχαμε κάνει σοβαρή συζήτηση να κάτσω να συζητήσω μαζί του, μου έκανε εντύπωση αυτό που ήταν μαζεμένος, εγώ δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, δεν είμαι από τους μαζεμένους, δεν ανοίγομαι μπροστά σε τέτοιους ανθρώπους δεν μου αρέσουν γενικά.Ο Νικολάι ήταν από μια καλή οικογένεια και η δική μου οικογένεια είναι μαζί 29 χρόνια, δεν έχουν κοιμηθεί ξεχωριστά ούτε μια μέρα. Ο πατέρας μου δεν ξέρει τι είναι τμήμα, δεν έχει πάει ποτέ σε τμήμα, η μάνα μου και ο πατέρας μου και ο αδελφός μου, είναι η οικογένεια μας ενωμένη, Αυτό το πράγμα θέλω να πω σε αυτή την κυρία και να μας πει για ποιο λόγο ήρθε ο Νικολάι στην Ελλάδα. Τι δουλειά έκανε; Εκτός από τις 8 μέρες που εργάστηκε στο βουλγαρικό εστιατόριο σαν σερβιτόρος. Και να μην ξεχάσει να διαβάσει καλά τη δικογραφία να δούμε οι φίλοι του Νικολάι τι λένε τι άνθρωπος είναι. Το μοναδικό πράγμα που μου δίνει δύναμη είναι να μάθω την αλήθεια για το κορίτσι μου έστω και αν είναι το τελευταίο πράγμα που θα κάνω στη ζωή μου γιατί εγώ και να αποφυλακιστώ δεν έχω που να πάω, εγώ δεν έχω ούτε ένα κερί να πάω να ανάψω.»

You might also like