Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

ΜΙΑ ΖΩΗ 2ος Κύκλος – Επεισόδιο 1

ΜΙΑ ΖΩΗ 2ος Κύκλος – Επεισόδιο 1 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της καθημερινής σειράς του Ant1 ….

ΜΙΑ ΖΩΗ 2ος Κύκλος – Επεισόδιο 1

Ο β’ κύκλος της σειράς ΜΙΑ ΖΩΗ κάνει πρεμιέρα στις 2 Οκτωβρίου, ενώ μόλις δόθηκε στη δημοσιότητα το δεύτερο τρέιλερ του πρώτου επεισοδίου! Απολαύστε το!

https://www.facebook.com/kadindizifox/videos/2118349441531446/

Πριν λίγες μέρες είχε κυκλοφορήσει το πρώτο τρέιλερ του Β’ κύκλου της σειράς.

ΜΙΑ ΖΩΗ 2ος Κύκλος - Επεισόδιο 1

Και μην ξεχνάτε ότι στην Ελλάδα η σειρά θα συνεχιστεί σε dvd που θα κυκλοφορούν αποκλειστικά με το ΤΗΛΕΡΑΜΑ

Διαβάστε ολόκληρη τη περίληψη του πρώτου επεισοδίου:

Ο Νιορούκ προσπαθεί να πείσει τυους πάντες ότι είδε τον Σαρπ ζωντανό, ενώ όσοι ξέρουν την αλήθεια προσπαθούν να το κρύψουν από την Μπαχάρ.

Ο Σουάτ έχει πια ξεφύγει από κάθε έλεγχο και απειλεί την κόρη του.

Το πρώτο επεισόδιο του β’ κύκλου της σειράς «Μια ζωή» ξεκινάει με τον μικρό Ντορούκ να βλέπει τον Σαρπ μπροστά του ζωντανό και να τον φωνάζει «μπαμπά». ΜΙΑ ΖΩΗ 2ος Κύκλος – Επεισόδιο 1

Ο Αρίφ που το ακούει γυρίζει και βλέπει και εκείνος σοκαρισμένος τον Σαρπ μπροστά του, ωστόσο παίρνει το μικρό παιδί και μπαίνουν στο νοσοκομείο.

Ο Ντορούκ του λέει: «Αυτός ήταν ο μπαμπάς μου, δεν με αναγνώρισε γιατί δεν με έχει δει ποτέ», ωστόσο ο Αρίφ σοκαρισμένος ακόμα προσπαθεί να του εξηγήσει πως κάποιοι άνθρωποι μοιάζουν μεταξύ τους. ΜΙΑ ΖΩΗ 2ος Κύκλος – Επεισόδιο 1

Οταν ο μικρός βρίσκει τη μητέρα του, της λέει πως είδε τον μπαμπά του. Η Μπαχάρ δεν τον πιστεύει, ενώ η Νισάν της λέει: «Εγώ τον πιστεύω και θέλω να δω κι εγώ τον μπαμπά μου».

Στο μεταξύ, ο Σαρπ θέλει να δει τον Ενβέρ, αλλά η Ζαλέ που δεν τον αναγνωρίζει δεν τον αφήνει, ωστόσο του λέει ότι μπορεί να δει την οικογένεια του άτυχου άντρα.

Ο Ενβέρ συνέρχεται και ζητάει να δει τον Αρίφ, στον οποίο λέει: «Προσπάθησαν να με σκοτώσουν! Σε παρακαλώ να προσέχεις

Την ίδια ώρα, η Πιρίλ τηλεφωνεί στον Σαρπ και τη στιγμή που πάει να του πει ότι η μητέρα του είναι νεκρή, ο πατέρας της τής αρπάζει το τηλέφωνο και της λέει: «Δεν πρόκειται να πεις ποτέ την αλήθεια, αν θέλεις να σώσεις τον γάμο σου! ΜΙΑ ΖΩΗ 2ος Κύκλος – Επεισόδιο 1

Δεν την είδες ποτέ, δεν ήρθε εδώ ποτέ, θα εξαφανιστεί για πάντα αυτή η γυναίκα». Οι άντρες του Σουάτ παίρνουν το πτώμα και το θάβουν στους άδειους τάφους της Μπαχάρ και των παιδιών.

Οταν ο Σαρπ επιστρέφει σπίτι, ο αδίστακτος άντρας του λέει ψέματα πως δήθεν η μητέρα του μέθυσε πολύ και προσπάθησε να κάνει κακό στα παιδιά και μετά εξαφανίστηκε.

Μετά το όσα συνέβησαν στο νοσοκομείο, τα παιδιά περιμένουν ότι ο πατέρας τους θα γυρίσει, ενώ η Μπαχάρ πάει μια βόλτα με τον Αρίφ, στον οποίο παραδέχεται: «Εγώ φταίω για ό,τι έγινε! Δεν έπρεπε να τα κάνω τόσα χρόνια να πιστεύουν ότι θα γυρίσει ο μπαμπάς τους».

Ο Αρίφ της κάνει μια υποθετική ερώτηση: στην περίπτωση που ζούσε ο Σαρπ αν θα γύριζε ξανά σ’ εκείνον, και η Μπαχάρ του απαντάει αρνητικά.

Στην έπαυλη ο Σαρπ μεθάει και έχει ένα ξέσπασμα. Η Πιρίλ θυμάται πώς γνωρίστηκαν και η σκηνή κάνει flashback στο βράδυ που εκείνος έπεσε στη θάλασσα εξαιτίας της Σιρίν. Η Πιρίλ με τη βοήθεια του καπετάνιου τον ανεβάζει στη θαλαμηγό της και προσφέρεται να τον βοηθήσει. ΜΙΑ ΖΩΗ 2ος Κύκλος – Επεισόδιο 1

Οταν επιστρέφουν σπίτι της, ο πρώην σύντροφός της την περιμένει εκεί και πάνω στη ζήλια του τη χτυπάει άσχημα. Λίγο πριν εκείνος πατήσει τη σκανδάλη, ο Σαρπ επεμβαίνει για να τη σώσει και πάνω στην πάλη εκπυρσοκροτεί το όπλο με αποτέλεσμα να σκοτώσει τον πρώην σύντροφο της κοπέλας.

Ωστόσο, σφαίρα δέχεται και ο Σαρπ. Πίσω στο σήμερα, ο Ενβέρ παίρνει εξιτήριο, ενώ η Σιρίν συνεχίζει να ζηλεύει την Μπαχάρ και ξεκαθαρίζει στη μητέρα της: «Πρέπει να διαλέξεις! Ή θα είσαι δική μου μητέρα ή δική της». Η Χατιτζέ πάει στην Μπαχάρ και με δάκρυα της λέει: «Δεν ήμουν ποτέ στο πλευρό σου! Σε άφησα μόνη σου… Συγχώρεσέ με». ΜΙΑ ΖΩΗ 2ος Κύκλος – Επεισόδιο 1

Κι ενώ όλοι απολαμβάνουν το πρωινό τους στο σπίτι της Μπαχάρ, η Ζαλέ φτάνει εκεί για να πάρει τον γιο της.

Φεύγοντας λέει στη Χατιτζέ: «θεία, ξέχασα να σου πως, ήρθε ένας φίλος σας στο νοσοκομείο και ήθελε να δει τον θείο Ενβέρ, αλλά του είπα ότι δεν επιτρεπόταν και είπε ότι θα σας επισκεφτεί».

Η Χατιτζέ ρωτάει: «Ποιος ήταν;» και η γιατρός της απαντάει: «Σαρπ, είπε ότι τον λένε». Στο άκουσμα του ονόματος, η Μπαχάρ, τα παιδιά αλλά και η Χατιτζέ σοκάρονται.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς ΜΙΑ ΖΩΗ 2ος Κύκλος – Επεισόδιο 2, 3, 4, 5

Για την αρχική σελίδα « Μία Ζωή » πατήστε ΕΔΩ

You might also like