Μετά τη φωτιά spoiler: Η Ιωάννα εξαφανίζει τα ίχνη της

Μετά τη φωτιά spoiler: Η νέα δραματική σειρά του ΑΝΤ1 πρόκειται να κυκλοφορήσει απόψε, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, με το δεύτερο επεισόδιο που υπόσχεται να σας συγκλονίσει.

Μετά τη φωτιά spoiler: Η Ιωάννα εξαφανίζει τα ίχνη της

Η είδηση της πυρκαγιάς εκτοξεύει τον πανικό σε όλους τους παρευρισκόμενους. Ο Άρης, αδελφός της Ιωάννας, φθάνει στον τόπο της εκδήλωσης με ανησυχία για το μέλλον των αγαπημένων του προσώπων, ενώ η προσπάθεια διάσωσης ζωών εξελίσσεται γύρω του. Σε αυτήν την τραγική στιγμή, η Ειρήνη βρίσκεται σε κακή κατάσταση και τραυματίζεται, καθώς είχε προηγηθεί μια ανατριχιαστική σκηνή με τον αρραβωνιαστικό της, τον Αλέξανδρο.

Ταυτόχρονα, η Ιωάννα, βοηθούμενη από τον Νίκο, προσπαθεί να διαφύγει από τον Άρη, που νομίζει πως εκείνη εξακολουθεί να βρίσκεται μέσα στο κτήριο. Εν τω μεταξύ, η Ανθή και η Μάνια βρίσκονται αβοήθητες, παγιδευμένες μέσα στις φλόγες. Τέλος, ο Οδυσσέας βρίσκεται εγκλωβισμένος στο φλεγόμενο υπόγειο του χώρου της εκδήλωσης.

Η Ειρήνη αποτελεί μια νεαρή δικηγόρο που συμμετέχει, μαζί με τον σύντροφό της, τον Αλέξανδρο Βενιέρη, στην οργάνωση μιας φιλανθρωπικής εκδήλωσης για την υποστήριξη κακοποιημένων γυναικών. Στην εκδήλωση παραβρίσκεται και η Ανθή, παιδική φίλη της Ειρήνης, που προετοιμάζεται να παντρευτεί τον αγαπημένο της και να αφήσει πίσω της την Αθήνα.

Η Ιωάννα, ξαδέρφη της Ειρήνης, είναι αποφασισμένη να δραπετεύσει από τον κακοποιητικό της σύζυγο, τον Άρη, και χρησιμοποιεί την εκδήλωση ως κάλυψη για να εξαφανιστεί μαζί με την κόρη της. Όμως, μια φωτιά στον χώρο της εκδήλωσης θα αποδειχθεί μοιραία για αυτές τις τρεις γυναίκες, αλλά και για τις ζωές τους, αφήνοντας πίσω της μόνιμα αλλαγές και επιπτώσεις που θα διαρκέσουν για πάντα.

Για την αρχική σελίδα « Μετά τη φωτιά » πατήστε ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More