Μετά τη φωτιά – Ο Τάσος όμηρος του Αλέξανδρου

Μετά τη φωτιά – Η Ανθή δεν αντέχει άλλο. Παίρνει τη μεγάλη απόφαση κι και αποκαλύπτει στον Τάσο την αλήθεια. Η Ιωάννα με τη σειρά της καταφέρνει να ξεφύγει από τον Άρη και με τη βοήθεια του Χρηστάκη κρύβεται.

Μετά τη φωτιά – Ο Τάσος όμηρος του Αλέξανδρου

Την ίδια στιγμή, ο Αλέξανδρος αποκαλύπτει στον Άρη πού είναι αυτός που τον μαχαίρωσε. Η Φαίδρα στο μεταξύ ανακαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο του Άρη και αποφασίζει να συμμαχήσει με την Ιωάννα, την Ειρήνη, τον Οδυσσέα και τον Νίκο. Έτσι κατά τη διάρκεια της έρευνάς της ανακαλύπτει ένα λάθος του Άρη από το παρελθόν: Τον ιατρικό φάκελο μιας γυναίκας που έχει υποστεί σωματική βλάβη από τη δική του κακοποιητική συμπεριφορά. Αυτό που πρέπει τώρα να κάνουν είναι να τη βρουν και να την πείσουν να μιλήσει.

Μέσα σε όλα αυτά ο Κώστας, με τη βοήθεια της Άλις, αποφασίζει να πάρει πίσω τους κλεμμένους πίνακες.
Η έρευνα της Φαίδρας, της Ειρήνης και του Οδυσσέα για τη γυναίκα που χτύπησε ο Άρης οδηγούν στην ηθοποιό Μάγδα Καλογήρου. Ο Αποστόλης συναντά τον Άρη στη φυλακή και κατηγορεί τη Φαίδρα και την Ανθή για τη συγκάλυψη του Τάσου που ήταν ο πραγματικός δράστης του μαχαιρώματος. Κι ενώ οι εξετάσεις της Μάγδας επιβεβαιώνουν την κακοποίηση, ο Άρης εκβιάζει τη Φαίδρα και την Ανθή για υπόθαλψη εγκληματία. Εκείνες όμως δεν δείχνουν να πτοούνται.

Όμως ο Βενιέρης δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα και το σίγουρο είναι πως δεν δέχεται να χάνει. Στο μεταξύ, ο Αλέξανδρος απάγει τον Τάσο και τον κρατάει όμηρο. Κι ενώ η Φαίδρα -υπό το βάρος του εκβιασμού που δέχεται κι έχει αποδέκτη τον εγγονό της εγκαταλείπει την έρευνα για την κακοποιημένη ηθοποιό, αρχίζει ένας αγώνας δρόμου ώστε οι τέσσερις φίλοι να τη βρουν πριν την προλάβει ο Άρης και χαθούν τα ίχνη της.

Για την αρχική σελίδα « Μετά τη φωτιά » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More