Μετά Τη Φωτιά – Ο μάρτυρας της φωτιάς καίει τον Αλέξανδρο

Μετά Τη Φωτιά – Η Ανθή αποκαλύπτει στον Τάσο ότι η Φαίδρα ήταν υπεύθυνη για την απόπειρα δολοφονίας του Αλέξανδρου προς όφελος του Απόστολου. Η σκοπιμότητα ήταν ο Απόστολος να μπει στη φυλακή, αποκλείοντας έτσι την επαφή του με το παιδί μέχρι τον ολοκληρωτικό ορισμό του διαζυγίου.

Μετά Τη Φωτιά – Ο μάρτυρας της φωτιάς καίει τον Αλέξανδρο

Ωστόσο, ο Αλέξανδρος ανακτά τις αισθήσεις του και αποκαλύπτει στη Φαίδρα την ταυτότητα του επιτιθέμενου. Αποφασισμένη να προστατεύσει τον εαυτό της, η Φαίδρα προσπαθεί να πείσει τον Αλέξανδρο να μην αποκαλύψει την αλήθεια στην αστυνομία. Στη συνέχεια, ειδοποιεί την Ανθή, η οποία αποφασίζει να χρησιμοποιήσει το τελευταίο της χαρτί. Μεταβαίνει στο νοσοκομείο και απειλεί τον Αλέξανδρο ότι, εάν διακηρύξει την αλήθεια, θα καταθέσει εναντίον του στην αστυνομία, κατηγορώντας τον για την προηγούμενη πυρκαγιά κατά την οποία τον είδε να ρίχνει την Ανθή στις φλόγες.

Ο Νίκος, φίλος του Αλέξανδρου, αισθάνεται τύψεις για το γεγονός ότι ο Οδυσσέας έθεσε τη ζωή του σε κίνδυνο για να βοηθήσει τον Αλέξανδρο. Τελικά, ο Αλέξανδρος αναρρώνει και επιστρέφει στην κανονικότητα. Αποφασίζουν μαζί με τον Νίκο να εξερευνήσουν το παρελθόν του Άρη και ζητούν βοήθεια από τον Θάνο, ο οποίος τους παρέχει κρυφές πληροφορίες.

Παράλληλα, ο Νίκος αντιμετωπίζει και το οικονομικό πρόβλημα. Η μητέρα του προσπαθεί να τον βοηθήσει, αλλά αυτός αρνείται, καθώς ο άνθρωπος αυτός ευθύνεται για την καταστροφή του πατέρα του. Στρέφεται, λοιπόν, στον Οδυσσέα για να τον συνδέσει με έναν τοκογλύφο.

Για την αρχική σελίδα « Μετά τη φωτιά » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More