Μετά Τη Φωτιά – Ο Άρης φτάνει στα ίχνη της ηθοποιού

Μετά Τη Φωτιά – Οι εξελίξεις που θα διαδραματιστούν στα επόμενα επεισόδια της σειράς αναμένεται να είναι συναρπαστικές καθώς ο Άρης θα βρεθεί σε μια κρίσιμη κατάσταση.

Μετά Τη Φωτιά – Ο Άρης φτάνει στα ίχνη της ηθοποιού

Ο Απόστολος βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα, κατηγορούμενος για την επίθεσή του κατά του Αλέξανδρου. Στη συνέχεια, συναντά τον Άρη και κατηγορεί τη Φαίδρα και την Ανθή για την συγκάλυψη του πραγματικού ένοχου, του Τάσου. Παράλληλα, η Μάγδα Καλογήρου υποβάλλεται σε εξετάσεις που επιβεβαιώνουν την κακοποίηση που έχει υποστεί. Στη συνέχεια, ο Άρης απειλεί τη Φαίδρα και την Ανθή με κατηγορίες για συνέργεια σε εγκληματική δράση, δημιουργώντας ένα μεγάλο δίλημμα.

Ταυτόχρονα, ο Αλέξανδρος, με σκοπό να εκδικηθεί τον Τάσο, τον απαγάγει, οδηγώντας τον νεαρό σε εφιαλτικές στιγμές. Σε μια κρίσιμη στιγμή, η Φαίδρα, εξαντλημένη από τον εκβιασμό του Βενιέρη, αποφασίζει να εγκαταλείψει την έρευνα για την κακοποιημένη ηθοποιό, φοβούμενη τις επιπτώσεις στην κατάσταση της και την αποκάλυψη του ψεύδους σχετικά με την κόρη της.

Κατά συνέπεια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του serfare.com, ξεκινά ένας αγώνας δρόμου για την εντοπισμό της Φαίδρας από την Ιωάννα, Ειρήνη, Νίκο και Οδυσσέα, προτού ο Άρης καταφέρει να την εντοπίσει και τα ίχνη της να χαθούν οριστικά.

Για την αρχική σελίδα « Μετά τη φωτιά » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More