Μετά Τη Φωτιά – Ο Αλέξανδρος τον πληρώνει με το ίδιο νόμισμα

Μετά Τη Φωτιά – Ο Άρης παίρνει την πρωτοβουλία και ζητά από την Ιωάννα να καθορίσει αν θα τον ακολουθήσει στο σπίτι τους ή αν θα επιλέξει να μπει στην κλινική. Αυτή τη στιγμή εμφανίζεται ο Νίκος, ο οποίος επιτίθεται στον Άρη. Ωστόσο, η Ιωάννα τον σταματά, αναφέροντας: “Αυτό είναι θέμα μεταξύ μας. Πήγαινε στο σπίτι σου, δεν έχω τρόπο να ξεφύγω,” με νόημα στα λόγια της.

Μετά Τη Φωτιά – Ο Αλέξανδρος τον πληρώνει με το ίδιο νόμισμα

Στη συνέχεια, η Ιωάννα ενημερώνει τον Άρη ότι πρέπει να πάει να φέρει την τσάντα της. Καθώς εισέρχεται στο σπίτι, κλειδώνει την πόρτα, και ο Νίκος τη βοηθά να ξαναφύγει. Λίγο αργότερα, οι δυο τους συναντιούνται στο νέο καταφύγιο της Ιωάννας. Εκεί, η Ειρήνη εξηγεί στον Άρη ότι πρέπει να πληροί ορισμένες προϋποθέσεις για να αναλάβει την κηδεμονία της, όπου ένα μόνο στοιχείο εναντίον του μπορεί να ακυρώσει την απόφαση αυτή.

Παράλληλα, ο Απόστολος ενημερώνει τον Άρη ότι η Φαίδρα και η κόρη της καλύπτουν τον Τάσο, τον ύποπτο για τη μαχαιριά στον Αλέξανδρο. Λίγο αργότερα, ο αδελφός του Απόστολου παραδέχεται ότι δεν ήταν αυτός ο δράστης, χωρίς όμως να αποκαλύψει την ταυτότητα του πραγματικού ένοχου. Ο Τάσος, απαιτώντας από τη Μάνια να του δείξει το πρόσωπό της, επιβεβαιώνει τις υποψίες του.

Αντικρίζει την αρραβωνιαστικιά του, την Ανθή, και την κατηγορεί λέγοντας: “Γιατί μου το έκανες αυτό; Θα σκότωνα τον Αλέξανδρο, θα έγινα δολοφόνος!” Σοκαρισμένος, φεύγει απογοητευμένος. Ο Αλέξανδρος, αποφασισμένος να αντιδράσει στην επίθεση που δέχτηκε, απάγει τον Τάσο με σκοπό να τον τιμωρήσει με τον ίδιο τρόπο.

Για την αρχική σελίδα « Μετά τη φωτιά » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More