Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Μετά Τη Φωτιά Επεισόδιο 25 – Ο Νίκος αναγκάζεται να χτυπήσει την πόρτα του

Μετά Τη Φωτιά Επεισόδιο 25 – Ο Αρης προκαλεί άλλη μια μεγάλη δυσκολία στον Νίκο, στέλνοντας τον τοκογλύφο να τρομοκρατήσει τη μητέρα του με απειλές για το σπίτι της.

Μετά Τη Φωτιά Επεισόδιο 25 – Ο Νίκος αναγκάζεται να χτυπήσει την πόρτα του

Η Ιωάννα βρίσκει τη μητέρα του Νίκου σε κακή κατάσταση, και η Σοφία για πρώτη φορά της αποκαλύπτει την ιστορία του χαμένου παιδιού της. Όταν ο Νίκος φτάνει, αντιμετωπίζει σκληρά λόγια από τη μητέρα του και φεύγει απογοητευμένος.

Κατά την ίδια περίοδο, ο Κώστας επισκέπτεται την κόρη του Ειρήνη. Εκείνη απορεί με την αλλαγή στη στάση του, καθώς δεν την κρίνει για τη σχέση της με τον Οδυσσέα. Ο Κώστας παραδέχεται το λάθος του για τον Οδυσσέα, λέγοντας ότι τον θεωρούσε αλήτη, αλλά ανακαλύπτει ότι είναι καλό παιδί. Παράλληλα, ενημερώνει την Ειρήνη ότι θα απουσιάζει για λίγο.

Την ίδια ώρα, ο Νίκος επισκέπτεται τον θείο του για να ζητήσει χρήματα, ώστε να απαλλαγεί από τον τοκογλύφο. Η Ιωάννα, που είχε σχεδιάσει να πάει σινεμά με την Ιόλη, μαθαίνει από τον Άρη ότι η μικρή είναι άρρωστη. Αν και αρχικά δυσπιστεί, ανακαλύπτει ότι ο Άρης λέει αλήθεια. Έτσι, αποφασίζει να μείνει στο σπίτι με την Ιόλη για να μην την αφήσει μόνη της.

Αυτές οι εξελίξεις φέρνουν στο φως ερωτήματα σχετικά με τις σχέσεις και τις αντιμετωπίσεις των χαρακτήρων. Πώς θα επηρεάσουν αυτά τα γεγονότα το μέλλον των σχέσεών τους; Μπορεί ο Νίκος να βρει λύση στα προβλήματά του με τον τοκογλύφο; Και πώς θα εξελιχθεί η σχέση της Ιωάννας με τον Άρη μετά την αποκάλυψη της αλήθειας για την Ιόλη;

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση – αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου!

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Μετά τη φωτιά – Επεισόδιο 26, 27

Για την αρχική σελίδα « Μετά τη φωτιά » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like