Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Μετά Τη Φωτιά – Επεισόδιο 22, 23

Μετά Τη Φωτιά – Επεισόδιο 22, 23 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Μετά τη φωτιά του ΑΝΤ1 …

Μετά Τη Φωτιά – Επεισόδιο 22, 23

Μετά Τη Φωτιά – Επεισόδιο 22

Μετά την ομολογία της στους δημοσιογράφους η Ανθή μαζί με τον Αλέξανδρο μεταφέρονται στο αστυνομικό τμήμα για κατάθεση. Εκείνος τη διαβεβαιώνει ότι ο Τάσος θα απελευθερωθεί, όπως έχουν συμφωνήσει. Ο Οδυσσέας παρατηρεί πως, όσο συνέβαιναν όλα αυτά, δίπλα στον Άρη βρισκόταν ο πατέρας της Ειρήνης. Προτιμά όμως να μην της πει κάτι, για να μην την ταράξει. Αυτό που δεν γνωρίζει, βέβαια, είναι ότι ο Κώστας βρισκόταν εκεί, προκειμένου να «ψαρέψει» τον Βενιέρη και να μεταφέρει τις πληροφορίες στη Φαίδρα, που μαζεύει στοιχεία εις βάρος του…

Η αστυνομία βρίσκει τον Τάσο χτυπημένο σε μια οικοδομή και τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Στην κατάθεσή της η Ανθή φροντίζει να καλύψει τη Φαίδρα, ενώ κι εκείνη καταθέτει στους αστυνομικούς ότι δεν γνώριζε από την αρχή ότι ήταν η Ανθή, γιατί είχε γίνει λάθος στο τεστ DNA και πίστευε ότι ήταν η κόρη της, η Μάνια. Ο Θάνος επιμένει να τη ρωτά γιατί δέχτηκε να το κρατήσει κρυφό όταν έμαθε την αλήθεια. Εκείνη του εξηγεί πως σεβάστηκε την επιθυμία της Ανθής, γιατί είχε σώσει τον εγγονό της το βράδυ της πυρκαγιάς και ένιωθε ότι έχει υποχρέωση απέναντί της. Φυσικά, εκείνος δεν την πιστεύει. Στο μεταξύ, ο Τάσος βγαίνει από το νοσοκομείο και μεταφέρεται αμέσως στο αστυνομικό τμήμα, αφού πια κατηγορείται για την απόπειρα δολοφονίας κατά του Αλέξανδρου. Την ίδια στιγμή, ο Απόστολος βγαίνει από τη φυλακή. Η Ανθή ανησυχεί για τον Τάσο, ενώ η Ειρήνη τα βάζει με τη Φαίδρα που έβαλε τη φίλη της να δώσει ψεύτικη κατάθεση. «Της κατέστρεψες τη ζωή!», της φωνάζει. «Δεν κατέστρεψα τη ζωή κανενός! Της έκανα μια προσφορά κι εκείνη τη δέχτηκε», της απαντά εκείνη και διαβεβαιώνει και τις δύο πως, μέχρι να ανοιχτεί ο τάφος της Μάνιας, θα έχει βρει τον τρόπο να βάλει ένα τέλος σε αυτή την ιστορία, χωρίς να συμβεί τίποτα σε κανέναν.

Λίγο αργότερα όμως, την περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη. Ο Απόστολος φτάνει στο σπίτι της και απαιτεί να πάρει το γιο του, έχοντας στο πλευρό του τον Άρη, που πια είναι και επισήμως ο δικηγόρος του. «Σου ορκίζομαι πως, αν αγγίξεις το παιδί, θα σε σκοτώσω!», του φωνάζει η Φαίδρα, ενώ ο Αχιλλέας έχει αγκιστρωθεί στην αγκαλιά της Ανθής. «Μη με αφήσεις!», της λέει τρομοκρατημένος. Δυστυχώς, ο Από στόλος τον παίρνει, τον πηγαίνει σε ένα φτηνό ξενοδοχείο, τον κλειδώνει στο δωμάτιο και φεύγει. Η Ανθή τηλεφωνεί στον Αλέξανδρο, ξέροντας ότι έχει μεγάλη αδυναμία στο μικρό, και του ζητά να συναντηθούν. Του αποκαλύπτει ότι ο Απόστολος πήρε τον Αχιλλέα με τη νομική στήριξη του Άρη. «Το παιδί υποφέρει εξαιτίας των ανόητων παιχνιδιών σου!», του φωνάζει και του ζητά να κάνει κάτι.

Μετά Τη Φωτιά – Επεισόδιο 23

Η Φαίδρα τηλεφωνεί στον Κώστα και του λέει ότι πρέπει να βρουν οπωσδήποτε κάποιο στοιχείο για να μπορέσει να σταματήσει τον Άρη. Εκείνος της αποκαλύπτει ότι μαζί με τον Αλέξανδρο ετοιμάζονται να μεταφέρουν τα κλαπιμαία. Ο Νίκος και ο Οδυσσέας αναλαμβάνουν δράση και καταφέρνουν να τα πάρουν και να τα κρύψουν κάπου. Παράλληλα, η Φαίδρα πηγαίνει στον Απόστολο και τον ρωτά πόσα θέλει για να της δώσει πίσω το παιδί. «Θέλω τα πάντα, ό,τι έχεις σε κινητή κι ακίνητη περιουσία!», της απαντά με θράσος. «Θα σου τα δώσω όλα!», τον διαβεβαιώνει εκείνη. Όταν όμως πηγαίνουν στο ξενοδοχείο, δεν βρίσκουν το μικρό εκεί. Ο Αχιλλέας όχι μόνο κατάφερε να το σκάσει αλλά επικοινώνησε και με τον Αλέξανδρο, ο οποίος τον πήγε στην Ανθή. Τα προβλήματα όμως δεν σταματούν για τη Φαίδρα, η οποία συλλαμβάνεται και οδηγείται στο αστυνομικό τμήμα και πάλι για κατάθεση.

Εκείνη αρνείται να μιλήσει και ζητά να καλέσουν το δικηγόρο της, Άρη Βενιέρη. Λίγο αργότερα, εκείνος εμφανίζεται με αέρα νικητή. «Με κάλεσες για να με παρακαλέσεις; Έκανες λάθος. Διάλεξες τη λάθος πλευρά. Τελείωσες!», της λέει. «Αν τελειώσω εγώ, θα τελειώσω κι εσένα! Το ότι βρίσκομαι εδώ, δεν είναι πια δικό μου πρόβλημα, αλλά δικό σου. Ή θα με βγάλεις από εδώ ή εσύ και ο αδελφός σου θα σαπίσετε στη φυλακή!», του λέει και του δείχνει ένα χρυσό νόμισμα από αυτά που είχαν κλέψει. Το χαμόγελο του Άρη παγώνει, αφού ξέρει πως αν μιλήσει στην αστυνομία, θα βρε θεί εκείνος πίσω από τα σίδερα.

Η Ιωάννα είναι καταρρακωμένη μετά την ατυχή κατάληξη που είχε η συνάντησή της με την Ιόλη. Ο Νίκος τη βρίσκει σε άσχημη κατάσταση και προσπαθεί να της αναπτερώσει το ηθικό. Και η αφεντικίνα της, όμως, καταλαβαίνει ότι κάτι έχει και προσπαθεί να την κάνει να ανοιχτεί. Εκείνη κάποια στιγμή λυγίζει και βάζει τα κλάματα. «Η κόρη μου δεν ήθελε να μείνει στο σπίτι μου», της λέει και της εκμυστηρεύεται το φόβο της ότι η μικρή μπορεί να μην τη θέλει πια. Εκείνη της εξηγεί ότι το παιδί απλά έχει συνηθίσει σε ένα άλλο περιβάλλον και δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί στο δικό της σπίτι. Την προ τρέπει επίσης να μην τα παρατήσει, αντίθετα να παλέψει, αν χρειαστεί να δουλεύει και από το πρωί μέχρι το βράδυ, μέχρι να καταφέρει να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για την κόρη της. Τα λόγια της αποδεικνύονται σωτήρια, αφού όχι μόνο αναπτερώνεται το ηθικό της Ιωάννας αλλά βρίσκει και τρόπο για να αποκτήσει ένα εξτρά εισόδημα!

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση – αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου!

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Μετά τη φωτιά – Επεισόδιο 24, 25

Για την αρχική σελίδα « Μετά τη φωτιά » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like