Μετά Τη Φωτιά – Επεισόδιο 21: Ο Άρης έξαλλος με τον αδελφό του

Μετά Τη Φωτιά – Επεισόδιο 21: Η Ανθή αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον Αλέξανδρο, ανησυχώντας για την ασφάλεια του Τάσου. Ανακαλύπτει ότι ο Αλέξανδρος τον κρατά όμηρο, με σχέδια να τον αφήσει να πεθάνει από την πείνα και τη δίψα. Ταυτόχρονα, η Φαίδρα αναζητά τη βοήθεια του Κώστα για να αποκαλύψει τις παράνομες ενέργειες του Άρη και του Αλέξανδρου, με τον Κώστα να της υπόσχεται βοήθεια.

Μετά Τη Φωτιά – Επεισόδιο 21: Ο Άρης έξαλλος με τον αδελφό του

Στη συνέχεια, η Ανθή μοιράζεται τις ανησυχίες της με την Ειρήνη, τον Νίκο και τον Οδυσσέα, που προτείνουν ένα σχέδιο βοήθειας. Μαζί με τον Βύρωνα, δημοσιεύουν ένα άρθρο για την απαγωγή του Τάσου από τον Αλέξανδρο.

Η ενέργεια αυτή προκαλεί την οργή του Άρη και της μητέρας τους, με τη μητέρα να ζητά από τον Αλέξανδρο να διορθώσει την κατάσταση. Παρ’ όλα αυτά, ο Αλέξανδρος αποφασίζει να δράσει μόνος του και καλεί την Ανθή για μια συνάντηση.

Στη συνάντηση, αναγκάζει την Ανθή να αποκαλύψει την πραγματική της ταυτότητα και της κάνει μια πρόταση, η οποία μπορεί να σώσει τον αρραβωνιαστικό της.

Το βράδυ στη βίλα των Βενιέρηδων, η Ανθή και ο Αλέξανδρος εμφανίζονται μπροστά στις κάμερες, όπου η Ανθή δηλώνει δημόσια: «Είμαι η Ανθή Γεωργίου. Κανείς δεν με έσπρωξε στις φλόγες. Επίσης, ο αρραβωνιαστικός μου δεν απήχθη, αλλά το έσκασε επειδή μαχαίρωσε τον Αλέξανδρο Βενιέρη».

Τι θα συμβεί τώρα με τον Τάσο και πώς θα επηρεάσει αυτή η δήλωση τις σχέσεις μεταξύ των χαρακτήρων; Ποια θα είναι η επόμενη κίνηση του Αλέξανδρου και πώς θα αντιδράσει η Ανθή στην πρότασή του;

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση – αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου!

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Μετά τη φωτιά – Επεισόδιο 22, 23, 24

Για την αρχική σελίδα « Μετά τη φωτιά » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More