Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Μετά Τη Φωτιά – Επεισόδιο 20: Η Φαίδρα δίνει μια δεύτερη ευκαιρία

Μετά Τη Φωτιά – Επεισόδιο 20: Η Ιωάννα, αποκαλύπτοντας το σκοτεινότερο μυστικό του Άρη, τον έχει καταστήσει εντελώς αποσυντεθημένο. Παράλληλα, γιορτάζει την πρώτη της σημαντική νίκη επί του Άρη. Αναζητώντας ανακούφιση, ο Άρης κατευθύνεται προς το πάρκο, το ίδιο μέρος όπου είχε βρεθεί το εγκαταλελειμμένο μωρό που του αποκάλυψε η Ιωάννα. Εκεί, μαθαίνει από έναν περαστικό ότι πλέον το πάρκο αποτελεί σημείο συνάντησης για γυναίκες που εκδίδονται.

Μετά Τη Φωτιά – Επεισόδιο 20: Η Φαίδρα δίνει μια δεύτερη ευκαιρία

Σύντομα, ο Άρης συναντά μία από αυτές τις γυναίκες και αποφασίζει να εκτονώσει το θυμό του πάνω της. Στη συνέχεια, αφιερώνεται στην ασφαλή μεταφορά της Μάγδας στο εξωτερικό, φροντίζοντας να μην μπορεί κανείς να την εντοπίσει. Την ίδια στιγμή, η Φαίδρα προσφέρει μια δεύτερη ευκαιρία στην Ιωάννα, η οποία υποβάλλεται εκ νέου σε αξιολόγηση από μια ιατρική επιτροπή. Αυτή τη φορά, τα αποτελέσματα είναι θετικά, και η Ιωάννα καταφέρνει να ακυρώσει την κηδεμονία που είχε ο πρώην σύζυγός της επάνω της.

Ωστόσο, ο πρώην σύζυγος δεν παραδίδεται εύκολα και βρίσκει έναν τρόπο να την πλήξει ξανά. Σε μια απροσδόκητη κίνηση, συμφωνεί να της φέρει την κόρη τους Ιόλη την επόμενη μέρα.

Ερωτήματα που προκύπτουν: Πώς θα αντιδράσει η Ιωάννα στην απρόσμενη κίνηση του πρώην συζύγου της; Ποια θα είναι η επόμενη κίνηση του Άρη μετά την αποφυγή της Μάγδας; Πώς θα επηρεάσει η ξαφνική αλλαγή στην κηδεμονία τη σχέση μεταξύ Ιωάννας και Φαίδρας;

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση – αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου!

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Μετά τη φωτιά – Επεισόδιο 21, 22, 23

Για την αρχική σελίδα « Μετά τη φωτιά » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like