Μετά Τη Φωτιά – Επεισόδιο 19: Οι εξετάσεις επιβεβαιώνουν την κακοποίησή της

Μετά Τη Φωτιά – Επεισόδιο 19: Ο Αρης, αντιμετωπίζοντας τον δράστη του μαχαιρώματος, αποκαλύπτει την ταυτότητά του. Ταυτόχρονα, η Φαίδρα συνεργάζεται με την Ιωάννα και την Ειρήνη, αποκαλύπτοντας ένα σκοτεινό μυστικό από το παρελθόν τους. Ανθή, αποκαλύπτοντας την αλήθεια στον Τάσο, βρίσκεται σε δύσκολη θέση, ενώ η Ιωάννα δραπετεύει από τον Άρη, κρυβόμενη με τη βοήθεια του Χρηστάκη.

Μετά Τη Φωτιά – Επεισόδιο 19: Οι εξετάσεις επιβεβαιώνουν την κακοποίησή της

Η Φαίδρα, αποκαλύπτοντας την αληθινή φύση του Άρη, αποφασίζει να συμμαχήσει με την Ιωάννα, την Ειρήνη, τον Οδυσσέα και το Νίκο, ανακαλύπτοντας παράλληλα ένα παλιό λάθος του Άρη. Η έρευνα της Φαίδρας, της Ειρήνης και του Οδυσσέα για μια γυναίκα που είχε πληγωθεί από τον Άρη, τους οδηγεί στην ηθοποιό Μάγδα Καλογήρου.

Οι εξετάσεις της Μάγδας επιβεβαιώνουν την κακοποίησή της, αναγκάζοντας τον Άρη να εκβιάσει τη Φαίδρα και την Ανθή για να συγκαλύψουν τον εγκληματία. Παρόλα αυτά, η Φαίδρα εγκαταλείπει την έρευνα για την κακοποιημένη ηθοποιό, ξεκινώντας έναν αγώνα για να τη βρει πριν τον Άρη.

Ο Αλέξανδρος αποκαλύπτει στον Άρη τον πραγματικό δράστη του μαχαιρώματος, ενώ ο Κώστας, με τη βοήθεια της Άλις, αποφασίζει να επανακτήσει τους κλεμμένους πίνακες. Ο Αποστόλης, συναντώντας τον Άρη στη φυλακή, κατηγορεί τη Φαίδρα και την Ανθή για τη συγκάλυψη του Τάσου, ο οποίος αποδεικνύεται ως ο πραγματικός δράστης του μαχαιρώματος. Εν τω μεταξύ, ο Αλέξανδρος απαγάγει τον Τάσο, κρατώντας τον όμηρο.

Το δράμα αυτό δημιουργεί πολλά ερωτήματα: Πώς θα αντιδράσουν η Φαίδρα και οι σύμμαχοί της στον εκβιασμό του Άρη; Ποια θα είναι η μοίρα του Τάσου μετά την απαγωγή του; Και πώς θα επηρεάσει η αποκάλυψη του πραγματικού δράστη την πορεία της ιστορίας;

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση – αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου!

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Μετά τη φωτιά – Επεισόδιο 20, 21, 22

Για την αρχική σελίδα « Μετά τη φωτιά » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More