Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Μετά Τη Φωτιά – Επεισόδιο 18: «Είμαι ελεύθερη!», τους φωνάζει κλαίγοντας

Μετά Τη Φωτιά – Επεισόδιο 18: Η παρέα ερευνά ενεργά για στοιχεία κατά του Άρη, με τη Φαίδρα να αποτελεί κρίσιμο σύμμαχο. Αποκαλύπτει στην ομάδα ότι χρόνια πριν, μια γυναίκα με σοβαρά τραύματα είχε επισκεφτεί την κλινική της. Η γυναίκα είχε ισχυριστεί ότι έπεσε από το σκηνικό ενός θεάτρου, ζητώντας εχεμύθεια.

Μετά Τη Φωτιά – Επεισόδιο 18: «Είμαι ελεύθερη!», τους φωνάζει κλαίγοντας

Η Φαίδρα, ανατρέχοντας στα αρχεία του νοσοκομείου και επανεξετάζοντας τις ιατρικές εξετάσεις, συμπεραίνει ότι τα τραύματα της γυναίκας δεν προέρχονται από πτώση, αλλά από επίθεση με κάποιο σκληρό αντικείμενο.

Η Ιωάννα και ο Νίκος ανακαλύπτουν ότι η μυστηριώδης γυναίκα είναι η ηθοποιός Μάγδα Καλογήρου, πλέον σύζυγος του σωματοφύλακα του Άρη. Την εντοπίζουν και την προσεγγίζουν, βρίσκοντάς την κατάκοιτη σε κρεβάτι. Η Μάγδα αποκαλύπτει πληροφορίες στην Ιωάννα, οι οποίες της δίνουν τη δυνατότητα να απελευθερωθεί.

Στη συνέχεια, η αστυνομία συλλαμβάνει την Ιωάννα και την οδηγεί στο σπίτι του Άρη. Εκεί, αντιμετωπίζει τον Άρη με θάρρος, δίνοντάς του ένα τελεσίγραφο: ή θα παραιτηθεί οικειοθελώς από την κηδεμονία, ή θα αποκαλυφθεί η ιστορία του μωρού που εγκαταλείφθηκε στα σκουπίδια, σύμφωνα με τη συμβουλή της Μάγδας.

Αμέσως μετά, η Ιωάννα βγαίνει έξω και ρίχνεται στην αγκαλιά των φίλων της, ανακοινώνοντας δακρυσμένη την ελευθερία της. Ο Άρης, παρακολουθώντας την πανηγυρική σκηνή, καταρρέει.

Αυτή η ανατροπή προκαλεί σημαντικά ερωτήματα: Πώς θα επηρεάσει η αποκάλυψη της Μάγδας την περαιτέρω εξέλιξη της ιστορίας; Θα αντιμετωπίσει ο Άρης νομικές συνέπειες για τις πράξεις του; Και τέλος, ποια θα είναι η μοίρα της Ιωάννας μετά από αυτή την αποκάλυψη;

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση – αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου!

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Μετά τη φωτιά – Επεισόδιο 19, 20

Για την αρχική σελίδα « Μετά τη φωτιά » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like