Μετά Τη Φωτιά 30/11/23: Ο Αλέξανδρος κρατά όμηρο τον Τάσο

Μετά Τη Φωτιά 30/11/23: Ο Άρης, αντιμετωπίζοντας τον δράστη του μαχαιρώματος, αποκαλύπτει την ταυτότητά του. Παράλληλα, η Φαίδρα, συνεργαζόμενη με την Ιωάννα και την Ειρήνη, αποκαλύπτει ένα σκοτεινό μυστικό από το παρελθόν τους. Η Ανθή, ενώ αποκαλύπτει την αλήθεια στον Τάσο, βρίσκεται σε δύσκολη θέση, ενώ η Ιωάννα δραπετεύει από τον Άρη, καλύπτοντας τα ίχνη της με τη βοήθεια του Χρηστάκη.

Μετά Τη Φωτιά 30/11/23: Ο Αλέξανδρος κρατά όμηρο τον Τάσο

Η Φαίδρα, ανακαλύπτοντας την αληθινή φύση του Άρη, αποφασίζει να συμμαχήσει με την Ιωάννα, την Ειρήνη, τον Οδυσσέα και το Νίκο, ανακαλύπτοντας παράλληλα ένα παλιό λάθος του Άρη. Η έρευνα της Φαίδρας, της Ειρήνης και του Οδυσσέα για μια γυναίκα που είχε πληγωθεί από τον Άρη, τους οδηγεί στην ηθοποιό Μάγδα Καλογήρου.

Ο Αλέξανδρος αποκαλύπτει στον Άρη τον πραγματικό δράστη του μαχαιρώματος, ενώ ο Κώστας, με τη βοήθεια της Άλις, αποφασίζει να επανακτήσει τους κλεμμένους πίνακες. Ο Αποστόλης, συναντώντας τον Άρη στη φυλακή, κατηγορεί τη Φαίδρα και την Ανθή για τη συγκάλυψη του Τάσου, ο οποίος αποδεικνύεται ως ο πραγματικός δράστης του μαχαιρώματος. Εν τω μεταξύ, ο Αλέξανδρος απαγάγει τον Τάσο, κρατώντας τον όμηρο.

Το δράμα αυτό δημιουργεί πολλά ερωτήματα: Πώς θα αντιδράσουν η Φαίδρα και οι σύμμαχοί της στον εκβιασμό του Άρη; Ποια θα είναι η μοίρα του Τάσου μετά την απαγωγή του; Και πώς θα επηρεάσει η αποκάλυψη του πραγματικού δράστη την πορεία της ιστορίας;

Για την αρχική σελίδα « Μετά τη φωτιά » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More