Μετά Τη Φωτιά 29/11/23: Ο Νίκος βοηθά την Ιωάννα να δραπετεύσει

Μετά Τη Φωτιά 29/11/23: Ο Άρης ζητά από την Ιωάννα να καθορίσει αν θα τον ακολουθήσει στο σπίτι τους ή θα προτιμήσει να πάει στην κλινική. Κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους, ο Νίκος εμφανίζεται και επιτίθεται στον Άρη.

Μετά Τη Φωτιά 29/11/23: Ο Νίκος βοηθά την Ιωάννα να δραπετεύσει

Παρόλα αυτά, η Ιωάννα τον αποτρέπει, παρακαλώντας τον να αποχωρήσει και υπαινισσόμενη ότι έχει σχέδιο για να δραπετεύσει. Στη συνέχεια, δηλώνει στον Άρη ότι θα πάει να πάρει την τσάντα της, αλλά αντί γι’ αυτό, κλειδώνει την πόρτα και φεύγει με τη βοήθεια του Νίκου. Αργότερα, συναντιούνται στο νέο καταφύγιό της. Εκεί, η Ειρήνη εξηγεί στην Ιωάννα ότι ο Άρης πρέπει να πληροί συγκεκριμένες προϋποθέσεις για να αναλάβει την κηδεμονία της.

Υποστηρίζει ότι μια απόδειξη εναντίον του Άρη θα ήταν αρκετή για να ακυρωθεί η απόφαση κηδεμονίας. Παράλληλα, ο Απόστολος αποκαλύπτει στον Άρη ότι η Φαίδρα και η κόρη της προστατεύουν τον Τάσο, ο οποίος είναι ύποπτος για τη μαχαιρώση του Αλέξανδρου. Στη συνέχεια, ο αδελφός του Άρη επιβεβαιώνει ότι δεν ήταν αυτός που τραυμάτισε τον Αλέξανδρο, αλλά δεν αποκαλύπτει τον πραγματικό δράστη. Τέλος, ο Αλέξανδρος, αποφασισμένος να μην αφήσει αναπάντητη την επίθεση που υπέστη, απαγάγει τον Τάσο με σκοπό να τον τιμωρήσει.

Αυτά τα γεγονότα προκαλούν πολλά ερωτήματα: Θα καταφέρει η Ιωάννα να διατηρήσει την ελευθερία της; Ποιες θα είναι οι συνέπειες για τον Άρη αν αποκαλυφθεί η αλήθεια για την κηδεμονία; Πώς θα αντιδράσει ο Αλέξανδρος μετά την απαγωγή του Τάσου; Και τέλος, ποια θα είναι η τύχη της Ανθής μετά την αποκάλυψη της προδοσίας της;

Για την αρχική σελίδα « Μετά τη φωτιά » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More