Μετά Τη Φωτιά 23/11/23: Η Ανθή παίζει το τελευταίο της χαρτί

Μετά Τη Φωτιά 23/11/23: Η Ανθή ενημερώνει τον Τάσο ότι η Φαίδρα είναι υπεύθυνη για την απόπειρα δολοφονίας του Αλέξανδρου εναντίον του Απόστολου. Η κίνηση αυτή έχει σκοπό να οδηγήσει τον Απόστολο στη φυλακή, απομακρύνοντάς τον έτσι από το παιδί του, μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία του διαζυγίου.

Μετά Τη Φωτιά 23/11/23: Η Ανθή παίζει το τελευταίο της χαρτί

Ωστόσο, ο Αλέξανδρος αναρρώνει και αποκαλύπτει στη Φαίδρα τον επίδοξο δολοφόνο. Παρά τις προσπάθειες της Φαίδρας να τον πείσει να μην αποκαλύψει την αλήθεια στην αστυνομία, ο Αλέξανδρος αποφασίζει να μιλήσει. Ενημερωμένη για τα όσα συμβαίνουν, η Ανθή επιλέγει να αναλάβει δράση. Καταφεύγει σε ένα τελευταίο χαρτί, πηγαίνοντας στο νοσοκομείο και απειλώντας τον Απόστολο ότι, αν καταθέσει την αλήθεια, θα καταθέσει και αυτή εναντίον του σχετικά με την πυρκαγιά, ισχυριζόμενη ότι τον είδε να ρίχνει την Ανθή στις φλόγες.

Ο Νίκος, φίλος του Απόστολου, αντιλαμβάνεται το βάρος της ευθύνης που έχει αναλάβει ο φίλος του, καθώς ο Οδυσσέας είχε θέσει σε κίνδυνο τη ζωή του για χάρη του. Στο τέλος, ο Απόστολος αποφασίζει να μιλήσει, απαλλασσόμενος από το βάρος της απειλής της Ανθής. Οι δυο φίλοι, όμως, δεν σταματούν εκεί. Αποφασίζουν να εξετάσουν το παρελθόν του Άρη και ζητούν τη βοήθεια του Θάνου, ο οποίος παρέχει κρυφά ορισμένες πληροφορίες.

Παράλληλα, ο Νίκος αντιμετωπίζει το πρόβλημα των χρημάτων. Η μητέρα του επιμένει να ζητήσει τη βοήθειά του, αλλά αυτός αρνείται, αφού ο άνθρωπος αυτός κατέστρεψε τη ζωή του πατέρα του. Έτσι, ζητά από τον Οδυσσέα να τον εισάγει σε έναν τοκογλύφο, εξερευνώντας νέες πτυχές της πλοκής.

Για την αρχική σελίδα « Μετά τη φωτιά » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More