ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ SPOILER: Ο Βίκος έτοιμος να αποτελειώσει τον Καστρινό

ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ SPOILER: Όλα θα ξεκινήσουν όταν η Αγγελική και ο Βίκος θα πάρουν την απόφαση να βγάλουν από την μέση τον Θέμη, προκειμένου να ζήσει ελεύθερη τον έρωτα της, αλλά και να “σώσει” τα παιδιά της από την νύχτα. Μετά λοιπόν την έγκριση της, ο Βίκος θα στήσει την παγίδα θανάτου του αντιπάλου του που τόσο πολύ μισεί.

ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ SPOILER: Ο Βίκος έτοιμος να αποτελειώσει τον Καστρινό

Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε ένα σκληρό φονικό. Θα δολοφονηθεί και θα πέσει νεκρή μια ηθοποιός που δεν έχει φταίξει σε τίποτα.

Ο Βίκος δεν είχε υπολογίσει τι θα έκανε αν το σχέδιο του δεν πήγαινε καλά. Ενώ ο στόχος είναι έτοιμος με σκοπό να αποτελειώσει μια και καλή τον Καστρινό, δεν βγήκε εκείνον… αλλά την κόρη του την Αλεξία και αδερφή του Πέτρου.

Ο θρήνος δεν θα αργήσει λοιπόν να ξεσπάσει το σπίτι της οικογένεια. «Γιατί την κόρη μου, αλήτες;», φωνάζει ο Θέμης ενώ η Αγγελική παθαίνει κρίση και ουρλιάζει συνεχώς: «Παιδί μου! Κόρη μου, γιατί με άφησες;». Οι τύψεις κυριεύουν τη χαροκαμένη μάνα καθώς ξέρει βαθιά μέσα της πως εξαιτίας της χάθηκε το παιδί της. «Εγώ φταίω», λέει και ξαναλέει. Απαρηγόρητος είναι και ο Πέτρος που κλείνεται στο δωμάτιο της.

Ο Βίκος θα σκοτώσει τους ανθρώπους που έκαναν αυτό το μοιραίο λάθος, ενώ η κηδεία της Αλεξίας θα γίνει μέσα σε βαρύ κλίμα…

Για την αρχική σελίδα « Μαύρο Ρόδο » πατήστε ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More