ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ SPOILER: Ο Θέμης ψάχνει να βρει ποιος είναι το καρφί στην ομάδα του

ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ SPOILER: Ο Παράσχος ενημερώνει τον Βίκο για κάθε κίνηση του Καστρινού, την ώρα που ο τελευταίος έχει καταλάβει πως κάποιος σπιούνος υπάρχει στην ομάδα του και ψάχνει με διάφορους τρόπους να βρει ποιος είναι.

ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ SPOILER: Ο Θέμης ψάχνει να βρει ποιος είναι το καρφί στην ομάδα του

Στο μεταξύ, η Αγγελική έρχεται ξανά κοντά με την Κύρα. Εκείνη μάλιστα της προτείνει να κάνει ένα ταξίδι στο εξωτερικό για να ηρεμήσει! Μακριά από όλους αλλά η Αγγελική στην αρχή αντιδρά. Μάνα και κόρη κανονίζουν να πουν πως δήθεν πήγε στο Παρίσι ταξίδι, αλλά εκείνη συναντά τον Βίκο.

Στο μεταξύ, όταν ο Πέτρος μαθαίνει πως η Ελισάβετ επέστρεψε στο μοναστήρι, εκείνος σπεύδει στη Γερακιανή για να τη συναντήσει. Τι κάνεις εδώ ρωτάει η Ελισάβετ τον Πέτρο και εκείνος της απαντάει: «Ηρθα για εσένα, για να σε δω. Εμαθα ότι επέστρεψες…».

Τότε εκείνη του υπενθυμίζει: ότι εκεί ανήκει, εκεί είναι το σπίτι της, και ότι στο σπίτι του πατέρα της έμενε προσωρινά». «Δεν ανήκεις εδώ, Ελισάβετ, σου επέβαλλαν το να μείνεις εδώ. Ησουν πολύ μικρή και δεν το αποφάσισες μόνη σου», υποστηρίζει ο Πέτρος, αλλά εκείνη τον αποφεύγει. Η Κασσιανή που τους βλέπει μαζί να μιλάνε αρχίζει να έχει πολλά ερωτηματικά και υποψιάζεται πως κάτι ερωτικό συμβαίνει ανάμεσά τους.

Ένα στοιχείο που θα φροντίσει να χρησιμοποιήσει μελλοντικά υπέρ της. Την ίδια ώρα, ο Μπόγρης επισκέπτεται την ηγουμένη και της μιλάει για τα μεγαλεπήβολα σχέδιά του για τη Γερακιανή, αλλά και για το σχέδιο που έχει στο μυαλό του για να προσελκύσει κόσμο στην περιφέρεια. Μόνο που εκείνη δεν είναι σύμφωνη με όλα αυτά, ωστόσο του λέει ότι θα μιλήσει στον Μητροπολίτη.

Καθώς φεύγει, ο Γιώργος συναντάει τη μοναχή Κασσιανή και προσπαθεί να την πάρει με το μέρος του προκειμένου να υλοποιηθούν τα σχέδιά του: «Πρέπει να μιλήσεις κι εσύ στον Μητροπολίτη και να του εξηγήσεις το σχέδιό μου, γιατί αν περιμένω από την ηγουμένη δεν θα πάει ποτέ αυτός ο τόπος μπροστά», της λέει και εκείνη συμφωνεί.

Για την αρχική σελίδα « Μαύρο Ρόδο » πατήστε ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More