Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Μαύρο Ρόδο Spoiler: Μαθαίνει ότι ο Βίκος είναι ο γιος της Φιλαρέτης

Μαύρο Ρόδο Spoiler: Όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια, η κόρη του Ζαμάνου, η Ντέπυ, απειλεί τον Θέμη να ανακαλέσει η Φιλαρέτη τη μήνυση που έκανε στον πατέρα της. Ο άντρας τελικά λυγίζει στις πιέσεις της και προσπαθεί να υλοποιήσει το αίτημά της, ενώ παράλληλα αναζητά μανιωδώς στοιχεία για τον χαμένο γιο της πρώην ηγουμένης, καθώς της έχει δώσει τον λόγο του ότι θα τη βοηθήσει να τον βρει.

Μαύρο Ρόδο Spoiler: Μαθαίνει ότι ο Βίκος είναι ο γιος της Φιλαρέτης

Κάνοντας κάποιες απαραίτητες ενέργειες, ο Θέμης συνδυάζει τα στοιχεία που έχει για τον Ζαμάνο και το ίδρυμα υιοθεσιών και φτάνει σε ένα σοκαριστικό συμπέρασμα. Αυτό δεν είναι άλλο από το ότι ο Βίκος είναι το παιδί της Φιλαρέτης.

Η αποκάλυψη αυτή τον κάνει να χάσει το μυαλό του, καθώς πρόκειται για τον μεγαλύτερο εχθρό του. Παρόλο που τα στοιχεία που έχει στα χέρια του δεν αφήνουν πολλά περιθώρια λάθους, ο Θέμης θέλει να ερευνήσει σε βάθος την υπόθεση και να εξακριβώσει ότι είναι αλήθεια αυτό που ανακάλυψε, χωρίς όμως να πει τίποτα σε κανέναν.

Έτσι, λοιπόν, τηλεφωνεί στη Φιλαρέτη και της ζητάει ένα στοιχείο για να πραγματοποιήσει μία εξέταση DNA ώστε να σιγουρευτεί ότι ο Βίκος είναι γιος της.

Εκείνη, που θέλει όσο τίποτε άλλο να βρει το παιδί της, του στέλνει άμεσα όσα χρειάζεται και αγωνιά για τα νέα που θα της μεταφέρει ο Καστρινός.

You might also like