ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ SPOILER: Ηγουμένη στα όριά της – Την διώχνει από το μοναστήρι

ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ SPOILER: Ο εκνευρισμός της Ηγουμένης απέναντι στην Κασσιανή έχει ήδη φανεί. Ωστόσο δε θα αρκεστεί μόνο στο να την μαλώσει, αλλά θα καλέσει τον μητροπολίτη Χρυσόστομο στο μοναστήρι κι εκεί θα του ζητήσει να μεταθέσει την Κασσιανή σε άλλο μοναστήρι.

ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ SPOILER: Ηγουμένη στα όριά της – Την διώχνει από το μοναστήρι

Στη συνέχεια ο Σαράντος θα ανακαλύψει μυστικά για τον πατέρα του βρίσκοντας εκτός των άλλων άσεμνες φωτογραφίες της Ελισάβετ.

Βρίσκοντας το λάπτοπ του πατέρα του θα έρθει αντιμέτωπος με τον πραγματικό του χαρακτήρα, καθώς θα καταλάβει ότι ήταν κακοποιός και παιδεραστής, αφού θα βρει εκεί άσεμνες φωτογραφίες παιδιών μεταξύ των οποίων και της Ελισάβετ. Φέρνοντας στο μυαλό του την εικόνα της καδένας που είχε βρει στην Παλιόβρυση, αρχίζει να συνδέει όλα τα στοιχεία συνειδητοποιώντας τι έχει συμβεί.

Στα επόμενα επεισόδια η Ηγουμένη βγαίνει από τα όριά της και αποφασίζει να διώξει την Κασσιανή από το μοναστήρι.

Η είδηση δε θα αργήσει να φτάσει στα αυτιά της Κασσιανής και τότε θα έρθει τεράστια σύγκρουση με την Ηγουμένη μέσα στη μονή, στο «Μαύρο Ρόδο». Ωστόσο, η μοναχή δε θα το αφήσει να περάσει έτσι και θα πάρει τα μέτρα της. Τι θα πει στον μητροπολίτη για να αποφύγει την μετάθεσή της;

Ο Σαράντος οργισμένος σκίζει τις αφίσες με τις οποίες αναζητούσε τον πατέρα του και πηγαίνει στην Αυξεντία αναζητώντας όλη την αλήθεια. Μάλιστα όταν της λέει ότι βρήκε τις φωτογραφίες της Ελισάβετ εκείνη λιποθυμά. Τίποτα όμως δεν τον πτοεί. Πρέπει να μάθει την αλήθεια και έτσι πηγαίνει στην Ελισάβετ και της αποκαλύπτει τι βρήκε.

Η Αυξεντία πηγαίνει στην ηγουμένη και της λέει ότι εκείνη είχε θάψει τον πατέρα του Σαράντου από την Παλιόβρυση και εκείνη τον ξέθαψε.

Για την αρχική σελίδα « Μαύρο Ρόδο » πατήστε ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More