ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ SPOILER: Η Ελισάβετ τρέμει ότι θα μαθευτεί το έγκλημά της

ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ SPOILER: Όλα τα μυστικά θα έρθουν στην επιφάνεια κι οι καλόγριες φοβούνται τις συνέπειες. Η Ελισάβετ, τότε πολύ μικρή σε ηλικία, δέχτηκε επίθεση από τον Δακοσάββα, ο οποίος προσπάθησε να τη βιάσει κι έτσι άθελά της, τον σκότωσε.

ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ SPOILER: Η Ελισάβετ τρέμει ότι θα μαθευτεί το έγκλημά της

Οι εξελίξεις βρίσκονται ένα βήμα πριν αποκαλυφθεί η αλήθεια για τον Διακοσάββα κι η Ελισάβετ τρέμει μην μαθευτεί το έγκλημά της, στο «Μαύρο Ρόδο».

Η μοναχή Αυξεντία προσπαθεί να την καθησυχάσει και της επισημαίνει ότι είναι ασφαλής κι ότι κανείς δε θα μάθει την αλήθεια.

Τρομοκρατημένη έτρεξε στις καλόγριες για να την βοηθήσουν. Το έγκλημα θάφτηκε μαζί με το πτώμα του Διακοσάββα κι η υπόθεση δεν εξιχνιάστηκε. Ωστόσο, τώρα έρχεται ξανά στην επιφάνεια κι η Ελισάβετ φοβάται μην έρθει στην επιφάνεια το φρικτό μυστικό της, στο «Μαύρο Ρόδο».

Ωστόσο, για κακή τους τύχη, τη συζήτηση κρυφακούει η Κασσιανή, η οποία είναι αποφασισμένη να φτάσει στα άκρα για να σπείρει τη διχόνοια στο μοναστήρι.

Για την αρχική σελίδα « Μαύρο Ρόδο » πατήστε ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More