Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 9, 10, 11, 12, 13

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 9, 10, 11, 12, 13  Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Μαύρο Ρόδο του ΜΕΓΚΑ …

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 9, 10, 11, 12, 13

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 9

Η σειρά κερδίζει σιγά σιγά τις καρδιές του κόσμου. Η Πολυξένη αντιδράει στα σχέδια που έχει ο Λευτέρης για την κόρη του και τον Πέτρο. Η Αγγελική αντιμετωπίζει ένα μεγάλο δίλημμα τι σχέση έχει ο Σαράντος με την εξαφάνιση του Γιώργου; Με ποιο τρόπο θα προσπαθήσει η Ελισάβετ να πείσει τους πάντες για την αποστολή της; Ο Γιώργος εξαφανίζεται μυστηριωδώς προκαλώντας αναστάτωση στο χωριό. Η επίσκεψη της Ηγουμένης κάνει την Ελισάβετ να αλλάξει γνώμη σε σχέση με την παραμονή της στο σπίτι, ενώ μία από τις μοναχές δείχνει να μην συμφωνεί με την Ηγουμένη και με τον τρόπο που διαχειρίζεται το θέμα.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 10

Ο Βίκος στήνει παγίδα στον Θέμη την ώρα που η ηγουμένη ζητάει την άδεια του μητροπολίτη για την χειροτονία της Ελισάβετ. Εκείνος όμως επηρεασμένος από τα λόγια της Κασσιανής την κατηγορεί ότι δεν μερίμνησε για να προστατέψει τον πνευματικό της παιδί, ο Λευτέρης καταρρέει μπροστά στα μάτια της Ελισάβετ και του Πέτρου. Η απόφαση της Ελισάβετ να μιλήσει στον Πέτρο και τον πατέρα της για να κατανοήσουν τα θέλω της πέφτει στο κενό, η αντίδραση της φέρνει στο φως αλήθειες που ο Λευτέρης δεν μπορεί να αντέξει. Η αστυνομία αναζητά τον Σαράντο μετά την καταγγελία του Μπόγρη για ξυλοδαρμό.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 11

Οι έρευνες της αστυνομίας για το Σαράντο παραμένουν άκαρπες. ο Σαράντος εντελώς τυχαία μαθαίνει τι έχει κάνει ο Μπόγρης και αποφασίζει να πάει να τον βρει . Ο Βίκος στήνει καραούλι έξω απ’ το σπίτι της Αγγελικής και της ζητάει να πάνε μία τελευταία βόλτα. Στο μεταξύ ο Θέμης ανεβαίνει στην Γερακιανή για να βρει το γιο του και πέφτει πάνω στην Πολυξένη. Ο Πέτρος θα ζητήσει συγγνώμη από την Ελισάβετ για όλα αλλά τον περιμένει μία έκπληξη… Η Αλεξία καταλαβαίνει ότι κάτι παράξενο συμβαίνει στη ζωή της μητέρας της και θέλει να την στηρίξει. Στη Γερακιανή ο Πέτρος προσπαθεί να συνεφέρει τον Λευτέρη και μαζί με την Ελισάβετ και το Γεράσιμο, τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Στο μοναστήρι επικρατεί αναστάτωση, η Κασσιανή δε συμφωνεί με την χειροτονία της Ελισάβετ και ηγουμένη την βάζει στη θέση της.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 12

Ο Βίκος, συνεχίζει να διεκδικεί την Αγγελική και τις εκφράζει τα συναισθήματά του. Ζητά την συνδρομή της κυρίας για να μην τελειώσει η σχέση τους. Ποια απροβλεπτή αντίδραση θα έχει η Κύρα; To περιστατικό με τον ξυλοδαρμό του Μπόγρη και την ενοχοποιήση του Σαράντου, κάνει την Ηγουμένη να νιώθει εκτεθειμένη λόγω των συνομιλιών της και με τους δύο.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 13

Ο Γιώργος εξαφανίζεται μυστηριωδώς προκαλώντας αναστάτωση στο χωριό. Η επίσκεψη της Ηγουμένης κάνει την Ελισάβετ να αλλάξει γνώμη σε σχέση με την παραμονή της στο σπίτι, ενώ μία από τις μοναχές δείχνει να μην συμφωνεί με την Ηγουμένη και με τον τρόπο που χειρίζεται το θέμα. Η Πολυξένη αντιδράει στα σχέδια που έχει ο Λευτέρης για την κόρη του και τον Πέτρο. Η Αγγελική αντιμετωπίζει ένα μεγάλο δίλημμα. Η Ελισάβετ αναζητά τρόπο, ώστε να πείσει τους γύρω της για την αποστολή της. Η απόφαση της Ελισάβετ να μιλήσει στον Πέτρο και τον πατέρα της για να κατανοήσουν τα θέλω της πέφτει στο κενό, η αντίδραση της φέρνει στο φως αλήθειες που κάνει τον Λευτέρη να μην μπορεί να αντέξει. Στη Γερακιανή ο Πέτρος προσπαθεί να συνεφέρει τον Λευτέρη και μαζί με την Ελισάβετ και το Γεράσιμο, τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Ο Λευτέρης καταρρέει μπροστά στα μάτια της Ελισάβετ και του Πέτρου. Η ξαφνική εμφάνιση του Θέμη φέρει μεγάλη ένταση . Η Αλεξία συνεχίσει να ανησυχεί για τη μητέρα της αλλά και για τις πρωτοβουλίες του πατέρα της. Μια κίνηση του Πέτρου προς την Ελισάβετ προκαλεί μία απρόσμενη αντίδραση…

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 14, 15, 16, 17, 18

Για την αρχική σελίδα « Μαύρο Ρόδο » πατήστε ΕΔΩ

You might also like