Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Μαύρο Ρόδο του ΜΕΓΚΑ …

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 71

Ο Δαμαλάς πυροβολείτε και σύντομα συλλαμβάνεται από την ομάδα της Θάλειας. Η επίσκεψη του Γεράσιμου ταράζει την Ελισάβετ αλλά και τον Πέτρο που τους βρίσκει μαζί. Ο Λουκάς εντοπίζει την Θάλεια στην μυστική συνάντηση με τον Παράσχο. Ένα γεγονός που θα τον σοκάρει. Όταν επιστρέψει στο χωριό ο Γεράσιμος αναστατώνει την Φιλαρέτη και την Αυξεντία καθώς ξεκαθαρίζει ότι πρέπει να φέρει την Ελισάβετ άμεσα πίσω στην στο μοναστήρι. Η Κασσιανή θέλει να εκμεταλλευτεί την απελπισία του και για να τον χρησιμοποιήσει προς όφελός της. Ομολογεί ότι θα μπορούσε να τον βοηθήσει αρκεί να της δώσει κι εκείνος το αντάλλαγμα που επιθυμεί.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 72

Η Κασσιανή οριστικοποιεί με τους αδελφούς Μπόγρη τις λεπτομέρειες της παρουσίασης του ψεύτικου θαύματος που θα κάνει τον Σταυρίνο να περπατήσει. Ωστόσο άθελά της η Γιάννα γίνεται μάρτυρας της απάτης και τα νέα κυκλοφορούν γρήγορα στο μοναστήρι. Σύντομα ο Σταυρίνος έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τη Γιάννα και την Φιλαρέτη που τον φέρνουν αντιμέτωπο με τις ευθύνες του και την συνείδηση του. Σύντομα οι σχέσεις του Θέμη με τον Πέτρο βελτιώνονται. Η Πολυξένη αποκαλύπτει στο Θέμη ένα μυστικό. Στο μεταξύ ένα δώρο της Ελισάβετ στον Πέτρο που θα αποκαλύψει τα αληθινά συναισθήματα της για εκείνον. Η Ελισάβετ έρχεται όλο και πιο κοντά με τον Πέτρο όμως ένα τηλεφώνημα θα την αναστατώσει.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 73

Το τηλεφώνημα της Κασσιανής αιφνιδιάζει την Ελισάβετ. Ποτέ δεν είχε ιδιαίτερη σχέση μαζί της και απορεί με την πρόσκληση που της κάνει. Όμως δεν μπορεί να μην την αποδεχτεί. Άλλωστε είναι μια καλή ευκαιρία να ξανά βρεθεί στο φιλόξενο και γαλήνιο μοναστήρι και να μιλήσει με τη θεία της που οι συζητήσεις τους της έχουν λείψει πολύ. Ο Πέτρος δεν μπορεί παρά να αποδεχτεί την απόφαση της γιατί δεν θέλει να την πιέσει. Την διαβεβαιώνει πως θα την περιμένει με ανυπομονησία να γυρίσει. Στο μεταξύ η Κύρα είναι στα χέρια του Παράσχου και αντιλαμβάνεται πως πρέπει άμεσα να ειδοποιήσει κάποιον δικό της γιατί κινδυνεύει. Μάταια όμως προσπαθεί να ζητήσει βοήθεια. Ο Παράσχος έχει λάβει τα μέτρα του. Στο μεταξύ ο Βίκος, ζητάει για μια ακόμη φορά από την Αλεξία να σταματήσουν τις συναντήσεις τους. Εκείνη όμως προκειμένου να τον ξαναδεί του σκάει νέα βόμβα. Του λέει ότι μόλις έχει πάρει κάποια στοιχεία που αφορούν το παρελθόν του κι αν θέλει να τα μάθει πρέπει να συναντηθούν, γιατί κάποια πράγματα δε λέγονται από το τηλέφωνο. Την ίδια ώρα στην Γερακιανή ο Σταυρίνος, ετοιμάζεται για το θαύμα. Η Γιάννα, προσπαθεί να τον σταματήσει ώστε να μην πάρει μέρος στην πλεκτάνη του αδερφού του όμως όλα όσα του λέει για να τον αποτρέψει πέφτουν στο κενό. Η Όλγα επιστρέφει στο σπίτι και η Πολυξένη θα κάνει τα πάντα για να ξανά κερδίσει την εμπιστοσύνη της κόρης της. Απ’ την άλλη η Κασσιανή ζητάει από τον Γεράσιμο να της πει τα πάντα για τον Διακοσάββα. Του επισημαίνει ότι η ίδια έκανε αυτό που έπρεπε. Έπεισε την Ελισάβετ να επιστρέψει στο μοναστήρι. Τώρα είναι η σειρά του να δείξει πόσο καλός συνεργάτης είναι. Η Θάλεια, με το Θέμη, τον Πέτρο και την Αλεξία φτάνουν στο σπίτι της Κύρας που δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής παρά τα απανωτά τηλεφωνήματα που της έχουν κάνει. Την βρίσκουν χωρίς τις αισθήσεις της και όλα δείχνουν ότι έχει περάσει εγκεφαλικό. Όταν συνέρχεται κάπως βλέπει το Θέμη και τα εγγόνια της να είναι δίπλα της και αυτό την γεμίζει χαρά ύστερα από πολύ καιρό. Βέβαια η έννοια της για την Αλεξία παραμένει.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 74

Η Κύρα Θέλει με κάθε τρόπο να κρατήσει την εγγονή της μακριά από τον αδίστακτο Βίκο. Παρά την κατάσταση της το επισημαίνει για μια ακόμη φορά αλλά βλέπει ότι η Αλεξία δε δείχνει να συμμερίζεται τις επιφυλάξεις της. Βέβαια κατάφερε να αποσπάσει από την εγγονή της την δέσμευση ότι δεν θα τον ξανασυναντήσει. Όμως και αυτό δεν την καθησυχάζει. Στην Γερακιανή, όλο το χωριό βρίσκεται στο μοναστήρι για την ενθρόνιση της νέας Ηγουμένης. Τα πράγματα όμως δεν πάνε όπως τα υπολόγισε η Κασσιανή. Ούτε το θαύμα. Η Ελισάβετ ανακαλύπτει τον πραγματικό λόγο που η Κασσιανή την προσκάλεσε στην Μονή. Αυτή τη φορά θα βρει το θάρρος να της απαντήσει όπως της αξίζει και να την βάλει στη θέση της. Δεν θα πει ωστόσο το παραμικρό στον Πέτρο. Ενάντια στον όρκο που έδωσε στη γιαγιά της, η Αλεξία ετοιμάζεται να συναντήσει και πάλι τον Βίκο. Πηγαίνει λοιπόν να τον βρει στο ξενοδοχείο που μένει. Την ίδια ώρα η Κασσιανή πιέζει το Γεράσιμο να της δώσει την απάντηση που θέλει ως αντίτιμο για την χάρη που του έκανε. Την ίδια στιγμή Βίκος και Αλεξία έρχονται κοντά δίνοντας το πρώτο τους φιλί. Ο Μπόγρης αποφασίζει να ανοίξει πόλεμο με τον Σταυρίνο για να τον εκδικηθει….

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 75

Ο Γεράσιμος βάζει λόγια στην Ελισάβετ για την υγεία του Λευτέρη ώστε να μη φύγει με τον Πέτρο απ’ το χωριό. Κάποια στοιχεία για το αμαρτωλό παρελθόν της νέας Ηγουμένης βγαίνουν στο φως. Η Κασσιανή λαμβάνει έναν ανώνυμο φάκελο που την ταράζει. Προσπαθεί να μάθει ποιος είναι ο αποστολέας του. Η Φιλαρέτη φοβάται πως η Κασσιανή θα κατηγορήσει την ίδια για εκδίκηση. Ο Σταυρίνος πηγαίνει στη φάρμα του Λευτέρη για να ζητήσει δουλειά. Η Κύρα ζητάει από την Θάλεια να πείσει την Αλεξία να απομακρυνθεί από τον Βίκο. Η Όλγα και ο Παναγιώτης βάζουν μπροστά ένα σχέδιο προκειμένου να ζηλέψει η Αλεξία. Ο Βίκος απαγάγει τον παλιό βουλευτή που είχε εξαφανίσει ονόματα από τα αρχεία του ορφανοτροφείου και τον ανακρίνει. Τον απειλεί ότι θα το σκοτώσει αν δεν του πει για ποιο λόγο το έκανε. Η Ελισάβετ συνειδητοποιεί ότι δεν μπορεί να βγάλει απ’ το μυαλό και την καρδιά της τον Πέτρο. Τον σκέφτεται συνέχεια και τελικά παίρνει την απόφαση να τον ακολουθεί στην Πάτρα.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 76

Ο Θέμης απειλεί την Κασσιανή με τα κτήματα της Μονής. Η Πολυξένη απ’ την άλλη εξασφαλίζει μια φωτογραφία της Κασσιανής από την κοσμική της ζωή και θέλει να την χρησιμοποιήσει για να την εκβιάσει παρόλο που συγκρούεται με το Θέμη που θέλει να κινηθεί βάση νόμου και μόνο. Ενώ αρνείται να της αυξήσει και το ποσοστό στο συμφωνητικό. Η Τασούλα αρχίζει να έχει ρομαντικές ιδέες για το Σταυρίνο. Το σχέδιο για να ζηλέψει η Αλεξία τον Παναγιώτη μπαίνει σε εφαρμογή. Ο Σαράντος αφήνει υπαινιγμούς στον Λευτέρη για τον πατέρα του και την Ελισάβετ. Σύντομα όμως η Ελισάβετ σφίγγει δόντια και μιλά στον Πέτρο για τον Διακοσάββα. Δεν θέλει πια αυτό το βάρος μέσα της και αποφασίζει να του πει όσα έζησε στα παιδικά της χρόνια και την σημάδεψαν για πάντα. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις η ένταση ανάμεσα στον Καστρινό και την Πολυξένη κορυφώνεται και τελικά η συμμαχία τους διαλύεται. Βέβαια εκείνη δεν έχει πει την τελευταία της λέξη και θα προσπαθήσει να τον χειριστεί με τα γνωστά της κόλπα.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 77

Ο Μπόγρης δημοσιεύει την είδηση για το θαύμα του αδερφού του στο διαδίκτυο. Αυτό φυσικά κάνει τον Σταυρίνο έξαλλο. Η Κασσιανή από την άλλη είναι πολύ ευχαριστημένη με αυτήν την εξέλιξη, όχι όμως και με την υποψία πως η Φιλαρέτη βγήκε κρυφά από την Μονή. Την Φιλαρέτη ωστόσο δεν την απασχολεί η αντίδραση της. Της φτάνει που έχει κάποια πρώτα στοιχεία για το τι απέγινε ο γιος της. Ο Λευτέρης μαθαίνει με κάθε λεπτομέρεια τι έγινε το μοιραίο εκείνο βράδυ. Σύντομα ο Πέτρος θα σοκαριστεί με όσα θα ακούσει από το στόμα του Λευτέρη. Παράλληλα η Φιλαρέτη βρίσκει όλο και περισσότερα στοιχεία και πρόσωπα που συνδέονται με τον εξαφανισμένο γιο της. Ο Θέμης έχει πολλά ερωτηματικά για την Θάλεια. Το αμαρτωλό παρελθόν της Κασσιανής έχει αρχίσει να διαδίδεται με κίνδυνο η νέα Ηγουμένη, να πάθει όσα έπαθε η προκάτοχός της. Σύντομα ο Μανώλης και η Ευτυχία της δίνουν τελεσίγραφο. Αν δε σταματήσει τους εκβιασμούς, θα βγάλουν στη δημοσιότητα όλα τα στοιχεία για το σκοτεινό παρελθόν της. Η Κασσιανή στριμώχνεται για τα καλά.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 78, 79, 80, 81, 82

Για την αρχική σελίδα « Μαύρο Ρόδο » πατήστε ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More