Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 6, 7, 8

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 6, 7, 8  Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Μαύρο Ρόδο του ΜΕΓΚΑ …

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 6, 7, 8

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 6

Ο Γιώργος προσπαθεί να πείσει την ηγουμένη να αφήσει τον Σαράντο έξω από το διαγωνισμό για τα κτήματα. Ο Θέμης μαθαίνει την αλήθεια για τις κάμερες του ξενοδοχείου και ο Πέτρος έρχεται πιο κοντά με την Ελισάβετ ζητώντας να τον συμβουλέψει για το πώς να συμπεριφέρεται όταν βρίσκεται στη Μονή. Ο Πέτρος προσπαθεί να διαχειριστεί τις αντιδράσεις της Ελισάβετ. Ο καυγάς του Σαράντου με τον Γιώργο απειλεί να φέρει στο φως κρυμμένα μυστικά κι μία αλήθεια που ο Σταυρινός παλεύει χρόνια να ξεχάσει. Ο Λευτέρης στρέφεται στον Πέτρο με ένα παράξενο αίτημα όμως η Πολυξένη φαίνεται πως έχει άλλα σχέδια. Ο Βίκος πιέζει την Αγγελική να πάρει δραστικές αποφάσεις και η Τασούλα άθελά της μαθαίνει για μία αλήθεια που την σοκάρει.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 7

Ο Πέτρος έρχεται αντιμέτωπος με τις αντιδράσεις των φίλων του σχετικά με την Ελισάβετ, η Τασούλα δεν αντέχει να μην αποκαλύψει αυτό που άκουσε από τα παιδιά της για την Ελισάβετ. Η Ελισάβετ αποφασίσει να φύγει μέσα στη νύχτα για το μοναστήρι με το Γεράσιμο, ο Λευτέρης όμως θα της χαλάσει τα σχέδια. Ο Γιώργος έρχεται σε σύγκρουση με τον Σταυρινό σχετικά με την στάση του απέναντι στον Σαράντο. Ακόμη μια προκλητική κίνηση του Σαράντου θα δημιουργήσει νέες εντάσεις με τον Γιώργο, ο Λευτέρης ζητάει από την ηγουμένη μία μεγάλη χάρη. Η Κύρα συναντά τον Βίκο σε μία προσπάθεια μεσολάβησης για να βοηθήσει την Αγγελική. Στο μαγαζί του Θέμη εμφανίζεται ένα νέο πρόσωπο που φαίνεται πως έχει κάποια σχέση με τον με την Γερακιανή. Ενώ η παρέα αναχωρεί ο Πέτρος μένει στο χωριό με πρόφαση της εργασίες στο μοναστήρι, Θα προσπαθήσει όμως και πάλι να προσεγγίσει την Ελισσάβετ.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 8

Ο Γιώργος εξαφανίζεται μυστηριωδώς προκαλώντας αναστάτωση στο χωριό. Η επίσκεψη της Ηγουμένης κάνει την Ελισάβετ να αλλάξει γνώμη σε σχέση με την παραμονή της στο σπίτι, ενώ μία από τις μοναχές δείχνει να μην συμφωνεί με την Ηγουμένη και με τον τρόπο που διαχειρίζεται το θέμα. Η Πολυξένη αντιδράει στα σχέδια που έχει ο Λευτέρης για την κόρη του και τον Πέτρο. Η Αγγελική αντιμετωπίζει ένα μεγάλο δίλημμα τι σχέση έχει ο Σαράντος με την εξαφάνιση του Γιώργου; Με ποιο τρόπο θα προσπαθήσει η Ελισάβετ να πείσει τους πάντες για την αποστολή της;

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 9, 10, 11

Για την αρχική σελίδα « Μαύρο Ρόδο » πατήστε ΕΔΩ

You might also like