Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 44, 45, 46, 47, 48

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 44, 45, 46, 47, 48 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Μαύρο Ρόδο του ΜΕΓΚΑ …

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 44, 45, 46, 47, 48

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 44

Ο Θέμης καλείται να έρθει αντιμέτωπος με μία νέα πραγματικότητα που δεν αντέχει, το θάνατο της Αγγελικής. Μπροστά στο άψυχο σώμα της γυναίκας του λυγίζει. Ο Πέτρος ζητάει εξηγήσεις από το Θέμη για την δολοφονία της μητέρας του. Τα γιατί που τον βασανίζουν μοιάζουν αναπάντητα μην μπορώντας να συνειδητοποιήσει την τραγική αυτή απώλεια. Ο μέχρι πρότινος ισχυρός άντρας δείχνει να χάνει τα λογικά του αγγίζοντας εξαιτίας του πένθους τα όρια της τρέλας. Την ίδια στιγμή η Ελισάβετ καλείται για κατάθεση ως η μοναδική μάρτυρας που είδε το δολοφόνο και η Πολυξένη ζητάει από τον Θέμη να είναι προσεκτικός σε σχέση με τις επόμενες κινήσεις του. Η Αυξεντία επιστρέφει στο μοναστήρι και οι μοναχές αποφασίζουν να ενημερώσουν την Ηγουμένη για τα σχέδια της Κασσιανής. Ο Λευτέρης ζητά την βοήθεια του Γιώργου για τη ληστεία στο γραφείο του συμβολαιογράφου και ο Σταυρίνος απαιτεί από τη Γιάννα να διαγράψει το παρελθόν τους. Ο Θέμης στην προσπάθειά του να βρει το δολοφόνο της γυναίκας του βρίσκει έναν ανέλπιστο σύμμαχο.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 45

Στην κηδεία της Αγγελικής κανείς δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει τι έχει συμβεί. Η παρουσία της Ελισάβετ είναι μία ανακούφιση για τον Πέτρο που είναι απαρηγόρητος. Η εμφάνιση του Βίκου όμως θα κάνει έξαλλη την Αλεξία. “Πώς τολμάς και βρίσκεσαι εδώ; Εξαιτίας σου έγιναν όλα” του λέει οργισμένη. Στο σπίτι ο Θέμης και η Κύρα θα έχουν μία έντονη συζήτηση με τον πρώτο να της ζητάει κάτι που την αφήνει άφωνη. Η Γιάννα αντιμετωπίζει ευθέως το Γιώργο και εκείνος δε διστάζει να την απειλήσει. Ο Λουκάς στο μαγαζί κάνει μία τρυφερή έκπληξη στο Θέμη την ώρα που ο Βίκος βάλει οπλισμένος και μεθυσμένος. Η Ελισάβετ και ο Πέτρος περνούν για πρώτη φορά χρόνο μαζί στην Πάτρα αλλά ο Γεράσιμος καταφτάνει να την πάρει πίσω στο μοναστήρι.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 46

Μία γυναίκα από το παρελθόν ξαναμπαίνει στη ζωή του Βίκου φέρνοντας τα πάνω κάτω. Ο Γεράσιμος πηγαίνει στην Πάτρα και κάνει σκηνή απαιτώντας την επιστροφή της Ελισάβετ στη Μονή. “Έλα μαζί μου τώρα” της λέει ουρλιάζοντας. Μέσα σε όλα αυτά η Γιάννα αρχίζει να εμπιστεύεται όλο και περισσότερο το Σαράντο σε σχέση με το παρελθόν της και τα πνεύματα μεταξύ του Παράσχο και του Λουκά οξύνονται σε μεγάλο βαθμό. Η Ηγουμένη ενημερώνει τηλεφωνικά το Θέμη για την τελευταία επίσκεψή της Αγγελικής στο μοναστήρι και ο Θέμης αποφασίζει να την επισκεφτεί. Το μόνο που θέλει είναι να εκδικηθεί όποιον ευθύνεται για το χαμό της γυναίκας που αγάπησε όσο καμία άλλη. Ο Σταυρίνος καλείται να πάρει μία απόφαση για την εγχείρησή του. Ο εκτελεστής της Αγγελικής παρότι τώρα τον κυνηγούν όλοι σχεδιάζει τις επόμενες κινήσεις του. Για ακόμη μία φορά είναι αποφασισμένος να σκορπίσει το θάνατο προκαλώντας τον απόλυτο τρόμο. Ο πρώτος που βάζει στο στόχαστρο του δεν είναι άλλος από τον Πέτρο που διατρέχει πλέον θανάσιμο κίνδυνο.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 47

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 48

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 49, 50, 51, 52

Για την αρχική σελίδα « Μαύρο Ρόδο » πατήστε ΕΔΩ

You might also like