Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 35, 36, 37, 38, 39

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 35, 36, 37, 38, 39 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Μαύρο Ρόδο του ΜΕΓΚΑ …

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 35, 36, 37, 38, 39

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 35

Η σύγκρουση του Πέτρου με τον Βίκο είναι σφοδρή, με την Αγγελική να βρίσκεται μοιραία στη μέση. Η Γιάννα αποκαλύπτει στην Ευτυχία την αλήθεια για τον Σταυρίνο. Η Όλγα και ο Λευτέρης δεν πείθονται από τις απαντήσεις της Πολυξένης για το πού ήταν. Εκείνη όμως έχει τον τρόπο να χειρίζεται τέτοιες καταστάσεις. Η Ηγουμένη κατακεραυνώνει την Κασσιανή με τον λόγο της. Δεν είναι διατεθειμένη να υποχωρήσει στους εκβιασμούς της. Ο Ζαμάφτας γυρίζει στη Γερακιανή για να ολοκληρώσει την εκδίκησή του. Η Ελισάβετ είναι καταρρακωμένη από την αποκάλυψη για τις νυχτερινές συναντήσεις της με τον Πέτρο. Αυτό που δεν ξέρει, είναι πως εκείνος ετοιμάζεται να πηδήξει τον τοίχο της μονής κι απόψε το βράδυ. Όσα δραματικά συνέβησαν κατά τη διάρκεια της νύχτας είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη του Πέτρου και το θάνατο του Ζαμάφτα στη Γερακιανή. Ο Σαράντος ψάχνει τα αρχεία του υπολογιστή του Στέλιου Διακοσάββα. Υπάρχει εκεί κάποιο στοιχείο που θα αποκαλύψει το φρικτό μυστικό που έκρυβε ο πατέρας του; Ο Λευτέρης κάνει στην Πολυξένη μία αποκάλυψη για τη σχέση που είχε στο παρελθόν με τον πατέρα του Σαράντου. Η σύλληψη του Πέτρου θα φέρει σοβαρές συνέπειες τόσο για τον ίδιο όσο και για την Ελισάβετ στο μοναστήρι.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 36

Η οικογένεια Καστρινού βρίσκεται σύσσωμη στο Αστυνομικό Τμήμα Μεγαλόπολης, και η ένταση ανάμεσα στα μέλη της είναι μεγάλη, καθώς η αγωνία τους για τον Πέτρο έχει χτυπήσει κόκκινο. Την ίδια στιγμή, ο Γιώργος επισκέπτεται το μοναστήρι και εκδηλώνει τις προθέσεις του στην ηγουμένη. Εκείνη αρνείται να υποκύψει στους εκβιασμούς του. Στην Γερακιάνη ο Σαράντος ξηλώνει όλες τις αφίσες του πατέρα του και αρνείται να μοιραστεί το γιατί. Αποφασίζει να πάει να συναντήσει την Αυξεντία και να της ζητήσει να του πει την αλήθεια. Μέσα σε όλα αυτά το πτώμα του Ζαμάφτα εντοπίζεται. Επάνω του βρίσκεται ένα αποδεικτικό στοιχείο και οι ανησυχίες του Μανώλη βγαίνουν αληθινές.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 37

Ο Δεσπότης ανακοινώνει στην Ελισάβετ πως θα την ορίσει ημερομηνία για την κουρά της εκείνη δείχνει ευτυχισμένη και αποφασισμένη όσο ποτέ μα το μυαλό της είναι και πάλι στον Πέτρο. Στο μοναστήρι θα βρεθούν ταυτόχρονα ο Θέμης η Κύρα και ο Βίκος. Η Αυξεντία είναι πολύ ανήσυχη μετά τις τελευταίες εξελίξεις και δείχνει να μην αντέχει όλη αυτήν την πίεση όσο κι αν προσπαθεί να σφίξει τα δόντια και να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, νιώθει τις δυνάμεις της να την εγκαταλείπουν. Παράλληλα η Αλεξία, η Αγγελική και ο Παναγιώτης αποφασίζουν να γυρίσουν στην Πάτρα, ενώ ο ερχομός της Κύρας στην Γερακιανή θα τους αναστατωσει όλους. Ταυτόχρονα η επίσκεψη του Βίκου στο μοναστήρι θα βάλει την Ηγουμένη σε υποψίες. Η Αυξεντία δεν δέχεται να πάει στο νοσοκομείο και η κατάσταση της υγείας της επιδεινώνεται, θα με προδώσει καρδιά μου, μονολογεί, με την Ελισάβετ να μη σταματά να αγωνία για εκείνη. Οι τύψεις της την καίνε και αποφασίζει να ζητήσει από την ηγουμένη να καθυστερήσουν την κουρά της.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 38

Παράλληλα, ο Πέτρος προκειμένου να απομακρύνει τον πατέρα του από το μοναστήρι αποφασίζει να γυρίσει και εκείνος στην Πάτρα. Η Γιάννα και ο Μπόγρης έρχονται λίγο πιο κοντά.Η είδηση πως η αστυνομία ανακάλυψε το πτώμα του Ζαμαφτά πέφτει σαν βόμβα και προκαλεί πανικό στους εμπλεκόμενους τις υπόθεσης. Οι υποψίες του Λευτέρη για την Πολυξένη θα βγουν αληθινές. Η υγεία της Αυξεντίας επιδεινώνεται ανησυχώντας την Ελισάβετ που βλέπει την θεία της να χαροπαλεύει. Κι ενώ ο Σαράντος λέει λέει στην Ελισάβετ για τις φωτογραφίες που βρήκε στον υπολογιστή του πατέρα του, η Αυξεντία αποκαλύπτει στην ηγουμένη το μυστικό της Παλιόβρυσης και ο Βίκος κάνει πρόταση συνεργασίας στην Γιάννα. Ο Πέτρος κατηγορεί την Αγγελική ως υπαίτια της διάλυσης της οικογένειας τους. Εσύ φταις για όλα. Από τότε που έμπλεξες με τον Βίκο μας κατέστρεψες, της λέει με τα μάτια του να πετούν σπίθες.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 39

Ο Λευτέρης σοκάρεται απ’ όσα βλέπει στην συνάντηση της Πολυξένης με τον Θέμη και εξομολογείται στην Όλγα μια ιστορία από το παρελθόν. Θα τα καταφέρει ο Σταυρίνος να φέρει σε επαφή τον Πέτρο και την Ελισάβετ; Ο Θέμης και ο Βίκος μοιάζουν εξίσου ανίσχυροι μπροστά στα έντονα συναισθήματα που τρέφουν για την Αγγελική, η ίδια όμως αισθάνεται ολοένα και περισσότερο εγκλωβισμένη σε αυτήν την κατάσταση. Ένα πρόσωπο απο το παρελθόν εμφανίζεται στη ζωή του Θέμη φέρνοντας τα πάνω κάτω. Ο Γιώργος μιλά καθαρά στον Σταυρίνο για το σχέδιο του να παρουσιάσει ως θαύμα την βελτίωση της υγείας του, αν η εγχείρηση πετύχει. Κι ενώ η Κασσιανή βρίσκει νέο τρόπο για να υποσκάψει την Ηγουμενία της Φιλαρέτης και εμπλέκει τον Σαράντο, η σχέση Λευτέρη Πολυξένης οδηγείται στα άκρα. Τι θα κάνει ο Θέμης για να αναγκάσει τον Πέτρο να σταματήσει να ασχολείται με την Ελισάβετ; Ποια θα είναι η αντίδραση του Πέτρου;

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 40, 41, 42, 43, 44

Για την αρχική σελίδα « Μαύρο Ρόδο » πατήστε ΕΔΩ

You might also like