Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 3, 4, 5

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 3, 4, 5  Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Μαύρο Ρόδο του ΜΕΓΚΑ …

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 3, 4, 5

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 3

Ο Πέτρος προσπαθεί να μιλήσει για πρώτη φορά με την Ελισάβετ, Από την άλλη ο Λευτέρης προσπαθεί να την κάνει να βγάλει για πρώτη φορά τα ράσα, αλλά εκείνη αρνείται. ο Θέμης ψάχνει την Αγγελική η οποία λείπει πάλι από το σπίτι και αρχίζει να εξοργίζεται. Εκείνη βρίσκεται στο ξενοδοχείο όπου συναντά τον εραστή της τον Βίκο. …Που της προτείνει κάτι τελείως ανέντιμο.

Ο Θέμης ανακαλύπτει πως η γυναίκα του είναι στο ξενοδοχείο και σπέυδει εκεί. Ο Βίκος συνεχίζει να του βάζει εμπόδια για να μην μάθει την αλήθεια. Κι ενώ ο Καστρινός προσπαθεί να βρει άκρη, ο Βίκος συνεχίζει να του Βάζει εμπόδια για να μην μάθει την αλήθεια.

Ο Σαράντος πηγαίνει στο μοναστήρι για να πετύχει μία συμφωνία που θα αλλάξει τις ισορροπίες στο χωριό η Αγγελική καλεί τον Θέμη στο ξενοδοχείο που βρίσκεται και εκεί ο ισχυρος άντρας θα ανακαλύψει κάτι που θα τον συγκλονίσει… Η Αλεξία θα έχει μία συνάντηση με την Ελισάβετ που θα της κάνει μεγάλη εντύπωση…. Οπως και ο αδερφός της ο Πέτρος

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 4

Η συνάντηση του Πέτρου με την Ελισάβετ δεν εξελίσσεται καλά και ο Πέτρος ζητά από την Αλεξία να την ηρεμήσει. Στη συνέχεια όλοι συγκεντρώνονται στο μαγαζί της Ευτυχίας για τα γενέθλια της Ευτυχίας.

Και ενώ όλο το χωριο εντυπωσιάζεται με την έκπληξη που έχει σχεδιάσει ο Θέμης για τη κόρη του, εκείνη δυσανασχετεί. Η Πολυξένη, που συνειδητοποιεί πως ο Πέτρος σχετίζεται με το σκοτεινό παρελθόν της συμβουλεύει την Ολγα να πάψει να τον διεκδικεί.

Ο Πέτρος, αντιδρώντας στην επιμονή του πατέρα του να τον μπλέξει στο νέο του μαγαζί, αποφασίζει να αναλάβει την μελέτη για το μοναστήρι.

Η Ηγουμένη, εξηγεί στην Αυξεντία γιατί πρέπει να καθυστερήσει η χειροτονία της Ελισσάβετ…Όμως Ποιο είναι το τρομερό μυστικό που φυλάει Αυξεντία για τη νύχτα που Ελισάβετ έφτασε στο μοναστήρι και συνεχίζει να της στοιχειώνει;

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 5

Ο Πέτρος ανεβαίνει στο μοναστήρι να επιθεωρήσει τις ζημιές μαζί με το Σαράντο.

Ενώ ο Γιώργος αποφάσισε να μιλήσει στην ηγουμένη για τις αποφάσεις της μονής σε σχέση με τα κτήματα. Η Ελισάβετ εξηγεί στην Πολυξένη ότι έχει αφήσει το παρελθόν πίσω της , εκείνη όμως διατηρεί της επιφυλάξεις της.

Φυσικά δεν δείχνει τίποτα απο αυτά που νιώθει, αντίθετα προσπαθεί να την κάνει να κερδίσει την εμπιστοσύνη της.

Ο Λευτέρης υποδέχεται τα παιδιά στο χοιροστάσιο. Ο Θέμης, που δεν πιστεύει τα όσα του είπε η γυναίκα του για το ξενοδοχείο, ψάχνει να βρει τί είχε συμβεί με τις κάμερες, ενώ ο Βίκος χοντραίνει το παιχνίδι.

Παράλληλα, θα ανακαλύψουμε το τρομερο μυστικό που συνδέει τον Θέμη με την Πολυξένη, ενώ η Ελισσάβετ για πρώτη φορά μένει μόνη της στο σπίτι μαζί με τον Πέτρο…

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 6,7

Για την αρχική σελίδα « Μαύρο Ρόδο » πατήστε ΕΔΩ

You might also like