Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Μαύρο Ρόδο του ΜΕΓΚΑ …

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 20

Η Ηγουμένη Φιλαρέτη μιλάει στην Ελισάβετ για την πιο σκοτεινή περίοδο της ζωής της. Τον Σαράντο τον βασανίζει έντονα ποιο μυστικό κρύβει η Παλιόβρυση, την ώρα που ο Παράσχος ενημερώνει τον Βίκο για κάθε κίνηση του Καστρινού. Η Αγγελική έρχεται ξανά κοντά με την Κύρα και η συνάντηση του Πέτρου και της Ελισάβετ στη Μονή, δεν θα ταράξει μόνο την ίδια αλλά θα δημιουργήσει και ερωτηματικά στην Κασσιανή. Από την άλλη, ο Μπόγρης θα μιλήσει στην Ηγουμένη για τα μεγαλεπήβολα σχέδιά του για την Γερακιανή και για το σχέδιο που έχει στο μυαλό του για να προσελκύσει κόσμο στην περιφέρεια Δεν βρίσκει όμως σύμφωνη την Ηγουμένη που του λέει ότι θα μιλήσει στον Μητροπολίτη. Παράλληλα, η Πολυξένη ακούει για την ψεύτικη διαθήκη που ετοιμάζει ο Λευτέρης, ενώ ο Σταυρινός εξομολογείται στη Γιάννα, ότι δεν της έχει πει τόσα χρόνια. Ο Πέτρος ζητάει από την Ελισάβετ μία απάντηση.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 21

Ο Θέμης δείχνει να μην πείθεται από τις εξηγήσεις του Παράσχου και του ζητάει να ανακαλύψει περισσότερα για το ταξίδι της Αγγελικής στο Παρίσι. Η Όλγα αποφασίζει να κάνει έκπληξη στον Πέτρο πηγαίνοντας στη Γερακιανή, ενώ ο Γιώργος προσπαθεί να πάρει με το μέρος του την Κασσιανή προκειμένου να υλοποιηθούν τα σχέδια του. Η Γιάννα με τον Σταυρίνο θυμούνται με συγκίνηση τα παλιά και η Ηγουμένη κάνει μία προσωπική «εξομολόγηση» στην Ελισάβετ για να σιγουρευτεί ότι είναι πραγματικά έτοιμη για την κουρά της. Συγκεκριμένα της εξομολογείται πως είχε έναν γιο, τον οποίο αναγκάστηκε να δώσει. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτός δεν είναι άλλος από τον Βίκο, ο οποίος δεν την συγχώρησε όταν έμαθε ότι εκείνη σκότωσε τον πατέρα του, ακόμη κι αν ο τελευταίος δεν της φερόταν καθόλου καλά. Σε ένα φλαςμπακ, μιλώντας με τον Θέμη (όταν οι δύο τους ήταν κολλητοί και συνέταιροι) είπε ότι εκείνος δεν ξέρει καμία μητέρα. Και κάθε αναφορά σε άλλες μητέρες τον έφερνε σε δύσκολη θέση. Βέβαια, τώρα μετά την αποκάλυψη, κανείς δεν γνωρίζει ποια θα είναι η αντίδρασή του. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Βίκος είναι ένας σκληρός άνθρωπος, βουτηγμένος μέσα στην παρανομία. Τι θα κάνουν και οι δύο αν μάθουν την αλήθεια;

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 22

Μέσα σε όλα αυτά, ο Βίκος επισκέπτεται την Κύρα, ενώ ο Θέμης παραμονεύει για να μάθει τι συμβαίνει. Ο Φραγκίσκος με την Όλγα έχουν εκνευριστεί με τον Πέτρο που δεν τους λέει τι συμβαίνει και η Ελισάβετ εξομολογείται στον Μητροπολίτη αυτό που έγινε. Βέβαια, λέει ψέμα τα. Η Αυξεντία ζητάει τη βοήθεια του Μανόλη, ενώ στη συνάντηση του Θέμη και του Βίκου η σύγκρουσή τους παίρνει επικίνδυνη τροπή. Η Αλεξία έρχεται πρώτη φορά σε ουσιαστική επαφή με τη δουλειά του πατέρα της και με το ποια είναι η σχέση του με τον Βίκο. Ο Παράσχος θα χρειαστεί να αποδείξει στον Θέμη την αφοσίωσή του. Μέσα σε όλα αυτά, η Αυξεντία, με τη βοήθεια του Μανόλη, θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει την εκταφή του Διακοσάββα. Ίσως όμως να είναι ήδη αργά, καθώς ο Σαράντος έχει αποφασίσει να ψάξει καλά την Παλιόβρύση. Η συνάντηση του Πέτρου με τον Μητροπολίτη δε θα έχει το περιεχόμενο που περιμένει. Η Ελισάβετ προσπαθεί να διαχειριστεί την αναβολή της κουράς της. Ο Πέτρος κάνει μια νέα επίθεση αγάπης στην Ελισάβετ.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 23

Η Αυξεντία, με τη βοήθεια του Μανόλη, θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει την εκταφή του Διακοσάββα. Ίσως όμως να είναι ήδη αργά, καθώς ο Σαράντος έχει αποφασίσει να ψάξει καλά την Παλιόβρυση. Ο Βίκος επισκέπτεται την Κύρα και ο Θέμης παραμονεύει για να μάθει τι συμβαίνει ανάμεσα στον ανταγωνιστή του και την πεθερά του. Ο Φραγκίσκος με την Όλγα έχουν εκνευριστεί με τον Πέτρο που δεν τους λέει τι συμβαίνει. Την ίδια ώρα, η Ελισάβετ εξομολογείται στον μητροπολίτη αυτό που έγινε στο μοναστήρι, αλλά καθώς περιγράφει τα γεγονότα κρύβει κάποιες πολύ σημαντικές λεπτομέρειες… Μετά από αυτή τη συνάντηση, ο μητροπολίτης συναντιέται και με τον Πέτρο! Και η κουβέντα τους δεν αφορά μόνο τις εργασίες στο μοναστήρι, αλλά στρέφονται και σε πιο προσωπικά θέματα, αιφνιδιάζοντας το νεαρό αρχιτέκτονα. Η Ελισάβετ προσπαθεί να διαχειριστεί την αναβολή της κουράς της. Η εξέλιξη αυτή δεν της αρέσει καθόλου. Και μες στην αγωνία της για το μέλλον της στη μοναστική κοινότητα, έχει μια ακόμα συνάντηση με τον Πέτρο, ο οποίος της εκδηλώνει πολύ εμφατικά τον έρωτά του! Ο Καστρινός, εξοργισμένος με όσα διαπιστώνει ότι γίνονταν τόσο καιρό πίσω από την πλάτη του, τραβάει όπλο και πυροβολεί τον Βίκο! Η Αλεξία, σοκαρισμένη, βλέπει αιμόφυρτο το νεαρό επιχειρηματία. Το μεγαλύτερο, όμως, σοκ είναι ότι για πρώτη φορά βλέπει το σκοτεινό πρόσωπο του πατέρα της και ποια είναι η πραγματική του δουλειά κι όχι μόνο η βιτρίνα που εκείνη γνώριζε… Μετά τον τραυματισμό του Βίκου, ο Παράσχος θα χρειαστεί να αποδείξει στον Θέμη την αφοσίωσή του κι αυτό δεν είναι καθόλου απλό.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 24

Ο Μανόλης δεν καταφέρνει να πάρει κουβέντα από την Αυξεντία, ενώ παράλληλα η ταυτότητα που βρήκε ο Σαράντος με την Τασούλα, θαμμένη στην Παλιόβρυση, αρχίζει να γεννά αναπάντητα ερωτήματα σε όλο το χωριό… Από την άλλη ο Μπόγρης ενώ αρχικά αποθαρρύνεται, από την αντίδραση του Μητροπολίτη σε σχέση με το σχέδιο του, στη συνέχεια καταλαβαίνει ότι αυτό που είπε φεύγοντας είναι ενθαρρυντικό, δίνοντας του το πράσινο φως για να δράσει. Από την άλλη ο Θέμης δίνει ακόμα μια ευκαιρία στον Βίκο και η Αλεξία μαθαίνει για τον Πέτρο και την Ελισάβετ. Ο Πέτρος αποφασίζει να φύγει για πάντα από την Γερακιανή, αποχαιρετώντας την Ελισάβετ. «Αυτή η κατάσταση δεν οδηγεί πουθενά. Καλύτερα να πάρουμε τις αποστάσεις μας», της λέει, με την καρδιά του να σπάει σε χίλια κομμάτια. Η Όλγα με τον Φραγκίσκο πιέζουν τον Πέτρο να μάθουν τι συμβαίνει. Λίγο αργότερα, η Όλγα μοιράζεται με την Ελισάβετ τα συναισθήματά της για τον Πέτρο και ζητάει τη γνώμη της.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 25

Όλοι στη Γερακιανή προσπαθούν να βρουν τον κάτοχο της ταυτότητας. Ο Φραγκίσκος τσακώνεται άσχημα με τον Πέτρο και ο Βίκος πηγαίνει στο ξενοδοχείο. Η Αλεξία θέλει να μάθει τα πάντα για τη δουλειά του πατέρα της και λέει στη μητέρα της να πάνε στη Γερακιανή να χαλαρώσουν με σκοπό να μάθει περισσότερες πληροφορίες. Ο Πέτρος με τη βοήθεια του Σταυρίνου και του Φραγκίσκου ετοιμάζεται να μπει στο μοναστήρι με αναρρίχηση. Η Αυξεντία με την Ελισάβετ θάβουν τα οστά στα μνήματα ενώ η καμπάνα χτυπάει για το Ηγουμενοσυμβούλιο της Κασσιανής. Μέσα σε όλα αυτά, ο Μανόλης προσπαθεί να μάθει τι συμβαίνει αλλά η Αυξεντία κρατάει το στόμα της κλειστό.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 26

Η Ηγουμένη φοβάται για το σχέδιο του Μπόγρη και τις επιπτώσεις που θα έχει στο μοναστήρι, ενώ ο Βίκος μοιράζεται το σχέδιό του για τον Καστρινό με την Κύρα, Η σχέση του Θέμη και της Αγγελικής είναι σε τεντωμένο σχοινί, γι’ αυτό επισπεύδεται το τα ξίδι στη Γερακιανή με την Αλεξία. Ο Λευτέρης ενημερώνει την Ηγουμένη για το σκηνικό στην Παλιόβρυση και η Αυξεντία παγώνει. Ο Σαράντος μαθαίνει ότι την ταυτότητα την αγόρασε ο πατέρας του. Το σχέδιο του Βίκου για το Παρίσι αποτυγχάνει και στο μαγαζί του Θέμη γίνεται μια τεράστια έκρηξη.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 27, 28, 29, 30, 31

Για την αρχική σελίδα « Μαύρο Ρόδο » πατήστε ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More