Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 13, 14, 15

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 13, 14, 15  Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Μαύρο Ρόδο του ΜΕΓΚΑ …

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 13, 14, 15

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 13

Ο Θέμης επισκέπτεται το μοναστήρι και ζητάει από την Ηγουμένη να αποδεσμεύσει τον Πέτρο από τις εργασίες. Τα λόγια αυτά δεν αφήνουν αδιάφορη την Ηγουμένη και έτσι αποφασίζει να τα κάνει πράξη. Την ώρα που ο Λευτέρης δυσκολεύεται να αποδεχτεί τον νέο τρόπο ζωής του μετά την περιπέτεια της υγείας του, ο Σαράντος παγιδεύει τον Μήτσο ζητώντας του να ομολογήσει το σκηνικό που του έστησαν με τον Μπόγρη. Η Αλεξία αναγκάζεται να παραδεχτεί στην Αγγελική ότι ο Καστρινός βρίσκεται στην Γερακιανή. Μία έκπληξη περιμένει την Ευτυχία, ενώ ο Πέτρος και ο Γεράσιμος έρχονται σε ρήξη.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 14

Η Ηγουμένη απαγορεύει στον Πέτρο να μπει στο μοναστήρι και τον ενημερώνει ότι δεν χρειάζονται άλλο τις υπηρεσίες του. «Μείνε μακριά από εμάς. Ότι ήταν να κάνεις το έκανες. Δεν σε χρειαζόμαστε άλλο», του λέει κοιτώντας τον κατάματα, με εκείνον να μην ξέρει πως να αντιδράσει. Το μόνο που θέλει είναι να καταφέρει να παραμείνει και άλλο στο χωριό, όμως δυστυχώς ξεμένει από δικαιολογίες. Κι ενώ η Γιάννα επιστρέφει στο χωριό, η ισορροπία δυνάμεων ανάμεσα στον Σαράντο και τον Γιώργο είναι εύθραυστη. Η Αλεξία έχει υποψίες για τη μητέρα της, την ώρα που παραμένει σε εξέλιξη η ενέδρα θανάτου που έχει στήσει ο Βίκος κατά του Θέμη. «Θα τον εξοντώσω» μονολογεί ο Βίκος, με τον Θέμη να προσπαθεί πάση θυσία να βρει τρόπο για να φέρει τον Πέτρο πίσω στην Πάτρα.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 15

Ο Μητροπολίτης και η Ηγουμένη αποφασίζουν την επιστροφή της Ελισάβετ στο μοναστήρι, παίρνοντας στα σοβαρά τις ανησυχίες του Γεράσιμου. Ο Πέτρος επηρεασμένος από την είδηση για το ατύχημα του πατέρα του, επιστρέφει στην Πάτρα αποχαιρετώντας την Ελισάβετ. Στο μεταξύ, η Αγγελική το σκάει κρυφά από την κόρη της προκειμένου να συναντήσει τον Βίκο, που της ετοιμάζει μια έκπληξη. Όμως, το τηλεφώνημα που δέχεται ο Βίκος από τον Παράσχο, θα ανατρέψει τα σχέδιά του, όταν ενημερώνεται για το ατύχημα του Καστρινού. Παράλληλα, ο Σαράντος εκμυστηρεύεται στη Γιάννα ότι έχει σοβαρά στοιχεία εναντίον του Μπόγρη. Ο Πέτρος επιστρέφει στην Πάτρα και σοκάρεται με τα όσα ανακαλύπτει.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 16, 17, 18, 19, 20

Για την αρχική σελίδα « Μαύρο Ρόδο » πατήστε ΕΔΩ

You might also like