Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

MasterChef spoiler διαρροή 23/02/21: Ποιος παίκτης θα αποχωρήσει σήμερα από το ριάλιτι μαγειρικής;

MasterChef spoiler διαρροή 23/02/21: Το χθεσινό επεισόδιο ήταν γεμάτο εντάσεις με τις μπηχτές να δίνουν και να παίρνουν ανάμεσα στους παίκτες. Νικητής στο Mystery Box ήταν ο Ιωάννης ο οποίος πήρε το πλεονέκτημα για το τεστ δημιουργικότητας, ενώ βοήθησε τους φίλους του και δυσκόλεψε το βασικό αντίπαλό του που ήταν ο Στέφανος.

MasterChef spoiler διαρροή 23/02/21: Ποιος παίκτης θα αποχωρήσει σήμερα από το ριάλιτι μαγειρικής;

Η Λία μιλώντας στην κάμερα είπε ότι τα αίτια της κόντρας ανάμεσα στους δυο παίκτες δεν είναι μαγειρικά αλλά αισθηματικά, αποκαλύπτοντας ότι όλα γίνονται για τα μάτια της Μαρίας.

Στη συνέχεια οι παίκτες μαγείρεψαν και οι κριτές αξιολόγησαν τα πιάτα. Άσχημα βαθμολογία πήραν αρκετά πιάτα ανάμεσά τους και αυτά των Ιωάννη και Στέφανου οι οποίοι είναι πολύ πιθανό σήμερα να μαγειρέψουν για την παραμονή τους στο παιχνίδι. Οι κριτές σήμερα εκτός από το πρώτο δεκάρι που θα δώσουν θα τσαντιστούν με έναν παίκτη ο οποίος προσπάθησε να τους κοροϊδέψει σχετικά με ένα λάθος που έκανε στην προσπάθειά του.

Σύμφωνα με διαρροές στο σημερινό επεισόδιο θα γίνει χαμός αφού μετά την αποχώρηση μέσα στο σπίτι θα γίνει καυγάς τρικούβερτος με κάποιους παίκτες να βρίσκονται ένα βήμα πριν πιαστούν στα χέρια και ίσως να χρειαστεί η παρέμβαση της παραγωγής για να ηρεμήσει τα πνεύματα.

 

You might also like